Weekend i Barcelona

Okej, som vissa kanske redan visste så var jag i Barcelona på en weekendresa i helgen. Innan resan gjorde jag en liten video där jag läste upp en massa snuskheter som var nedskrivna på ett worddokument och jag tänkte kort därefter: "Vad fan, skulle inte jag kunna filma min resa genom Barcelona?" Och det gjorde jag.
     Allting som gjordes på resan finns inte med på den sammanställda filmen av småklipp från min kamera, detta för att allting inte behöver offentliggöras. Det blir för snuskigt för er med andra ord. Men jag har försökt sätta ihop alla de bästa klippen från resan så att det kunde göras till en enda film. Annars hade ni fått starta ungefär 50 klipp var för sig på YouTube. Inte OK. 
     Filmen blir väldigt charmig i och med den hoppiga atmosfären. En sekund är jag i Stockholm medan den andra sekunden presenterar jag Barcelona. Och allt är helt improviserat!


Det finns vissa saker i den här filmen som jag vill be om ursäkt för:
- För det första så använder jag ett väldigt fult språk, vilket kan uppröra vissa människor. Men försök gärna se helheten i filmen, istället för att bara se (höra) hur våldsamt dåligt mitt språk är.
- För det andra, apropå språk, så tenderar jag att använda olika ord och ljudeffekter (med munnen) om och om igen. T.ex använder jag mig av "dönönönö dududurörö" ett flertal gånger. Jag vet inte vad fan jag höll på med, men jag tror att jag skulle försöka imitera Hajen. En annan sak som återkommer är "Så att säga". Ibland har man ju brist på fantasi...
- Jag skiter i vad Jonas Sandström tycker. Kvallan på bilden är inte så värst bra, så om ni är vana vid att se Packat & Klart på tv så kommer ni att bli besvikna. Men ljudet är jag imponerad av. Jag visste dock inte att det var så pass bra mick på kameran att den fångar upp vad folk säger även om de står flera meter bort, eller sitter mittemot mig vid ett bord inne på en pub där det lever om mycket. Därför repeterar jag ofta vad folk säger om de öppnar munnen.


Nåväl, nu har jag ursäktat mig för de brister som jag själv stör mig på. Ni får hemskt gärna kommentera filmen och säga vad ni tycker så kanske jag (troligtvis) kan göra något bättre i framtiden.
BTW Bästa slutet ever! Hahahaha

Ett nytt inlägg

Idag fick jag lära mig att hälsa på arabiska. Nu har jag glömt det, men det var coolt i alla fall. Jag tror att det var något med "salamA hadjhri" eller liknande. De låter så arga när de ska säga saker. Det är det som är så fränt. De lutar sig väldigt mycket på tonerna i vokalerna och det gör det väldigt svårt för dem att viska. Tänk dig att du ska nysa och säga "ATJCHOOO!!!!" fast du ska viska det. Ungefär så är arabiskan.

Idag är även dagen jag, pappa och Peter åker ner till Västerås där vi ska övernatta och sedan, i morgon, åka till arlanda där vi förhoppningsvis får lyfta med ett plan mot Barcelona. Jag är lite stressad at this very moment, men jag vill gärna skriva ett inlägg innan jag sätter mig i en bil i 7-8 timmar.

Oh shit, nu är det TIME!!! ropar pappa. Jag måste gå. Jag måste bajsa. Jag måste kissa. Jag måste dricka öl, men det finns varken tid, eller rum för att göra något av det.

Vi ses sen!


Relationsstatus and all that shit

Jag kan börja med att säga att jag inte är i något förhållande. Men det är ju fan att så fort någon märker att Oh shit, nu har jag missat något! så blir folk nästintill hysteriska. Är det verkligen så att alla vet allt om alla? Amanda Renman har lärt mig att, JA, så är det faktiskt. Åtminstone i den grad att folk TROR sig veta allt om alla.


Moving on..
Idag hittade jag ett gammalt textdokument inne på mitt gamla skolkonto (eller vad man ska kalla det) som handlar om allt möjligt. Det är helt slumpmässigt skrivet och jag tycker att det är ganska kul. Kvallan är väl inte den bästa, men det är inte kameran heller. 
Detta är min första video någonsin som jag lägger upp på youtube och det är även min första "blogg"video. Det är lite flummigt och mumligt, men vad fan, jag ligger ju i ett badkar, hallå! Anyway, enjoy, if you can.Nu ska jag bli gift i stället.

Tjaba

Tillåt mig att skratta när jag säger haha. Jag har börjat lyssna lite på Meshuggah samt öva lite skateboard. Fatta vad jag headbangar! Finns det något samband? Nja.

På Fredag är det tänkt att jag, pappa och två andra män som heter Peter och Larz-Ztaffan ska åka bort över helgen och se fotboll i Barcelona. Tjohoo!! Men vänta nu, hur fan blir det egentligen, med tanke på askmolnen i luften som får alla flygplan att börja headbanga och slutligen krascha? Det vet vi inte än, men vi är ändå inställda på att vi ska få åka. Om resan blir inställd så får vi väl hitta på något annat, typ lyssna på Meshuggah och åka skateboard... Heh.


Jag älskar Microsoft Paint, gör inte du?

Umeå

Here I come! Ikväll blir det utgång i Umeå och det känns riktigt spännande eftersom jag aldrig förut har varit ute på krogen där i storstaden. Jonas ska guida mig och jag ska eventuellt träffa Emil också, om jag har tur.
Jag hoppas att det är bättre väder där nere än vad det är här i Lycksele. Just nu öser det ned snö, vad fan.

Anyway! Om det är någon fler som ska ut å ränn i byn så slå mig gärna en pling. Jag vill bli visad hur man festar i Umeå: 0738488445

Pusshej!

Fredag

Det är fredag och helgen är snart kommen. Vad ska man då göra? Det ser ju åtminstone ut att bli bra väder nu när jag tittar ut ur fönstret, fast jag är ju ingen professionell meterolog så jag får väl inte direkt uttrycka något mer avancerat. Det blir nog promenader, lite skateboard och film. Jag gillar film. Jag gillar barn.

Jag gjorde en bild på mig igår kväll, tänkte visa hur jag ser ut i lugg, rätt så söt tycker jag. Snygg vette fan, men söt!Hittade dessutom några bilder från sommaren 2009, varav en bild på mig och Ford Thunderbird som jag hade under några veckor, förutsatt att jag tog hand om den med vaxning och polering och städning etc. Fan vad fin den bilen är, v8 power med ca 250 hk.


Blawgnoob

Som det kanske syns har jag ändrat bakgrunden och stilmallen här på blawgen. Jag sökte mig till http://SnyggareBlogg.se och hittade lite olika knep och knåp för att förbättra designen på bloggen. Men som sagt, än är jag bara en värdelös pajas på allt som har med bloggande att göra, men skit samma.

Hälsningar från Gammhulda och jag!


Jag har något att berätta

Okej, det var tänkt att jag skulle lägga upp en massa bilder från påsken och skriva om allt som har hänt uppe i fjällen när jag kom hem i torsdags. Jag har dock inga bilder att lägga upp, ÄN, så jag orkar inte heller skriva om påsken, ÄN! Det har dock hänt en hel del uppe i kära Boksjön och jag hade väldigt trevligt med min släkt och mina vänner.

ÄN!

I helgen var Alexander på besök i Lycksele, främst i samband med högskoleprovet som han hade skrivit upp sig för att göra före han insåg att hans betyg och poäng kommer att räcka och bli över även till barnen i våra kära U-länder. 
Vi hade i alla fall fest hos Alexander ute på Lyckan i lördags där vi spelade NES, åt lax, drack öl och lyssnade på musik. Jag hade riktigt kul trots att Alexanders toalett förstoppades och han blev själv förstoppad i humöret för resten av kvällen. Jag har bilder från den här kvällen, vilka jag tog med en kamera. I kid you not


Nedan: sommarens första kickphilip! Av Jonathan Eklund såklart


Alexanders kuk har blivit en växelspak.

Alexander är duktig och häller grädde i stekpannan.
Han påstod sig vara manlig för att han lagade mat dessutom. Hah.

Jag dricker öl medan Mathias har gått och blivit juicemänniska... Vad fan

Haha, vad är det med den här bilden egentligen?

Jag failar sönder på Super Mario 2, troligtvis för att det är ett jättelångt delay på hoppknappen. Eller så är det för att jag suger...

Mickan och Mirre och två andra fruntimmer kom också förbi och drack och spelade med oss också!


Nu orkar jag inte lägga upp mer. Oh, btw, Erik och Charlie anslöt sig också till oss. 

Nu blir det promenad och sedan övning med BASS! Jag ska fan ta mig in på den där skolan, punkt slut.

Påsk!

Jag har fått en hjärtattack och ligger på intensiven.

                       Nej, jag skojar bara. April April! I fooled you why not! 
1 april är verkligen en dag att frukta. Mmm, frukt... En gång lurade mamma både mig och pappa att det hade landat ett flygplan på sjön där vi har stugan. Vi slog ihjäl henne efter det.

Anyway, det är påsk nu och jag laddar inför en vecka uppe i Tärnafjällen med de bästa människorna i världen! Ifall de nu skulle råka vara ett sämre umgänge än jag hoppas på så tar jag med mig mitt Nintendo. Det kan aldrig skada! Det blir extra bra med Nintendo när vi har en tv från 80-talet där uppe, fniss.

Hmmm, vilka ska jag ta? Jag tror jag väljer allihop!


Nåväl, jag vill bara säga GLAD PÅSK! till alla människor som firar påsk. Själv har jag inte "firat" påsk på flera år, men jag känner att det är dags att ta på sig sminket och käringkläderna i år! Skål vetja!

RSS 2.0