Blopilop

Jag tänkte att jag skulle göra samma personlighets test som Alexander gjorde på http://se.41q.com och ja, ni ser ju!

Philip Lindgrens personlighetstyp:

Entusiastiska, kreativa och idealistiska. Kan göra nästan allt som intresserar dem. Socialt begåvade. Måste leva sitt liv i enlighet med sina värderingar. Entusiastiska inför nya idéer, men blir uttråkade av detaljer. Flexibla och öppna för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen.

Karriärer som skulle kunna passa Philip Lindgren:

Skådespelare, journalister, skribenter, musiker, konstnärer, konsulter, psykologer, entreprenörer, lärare, personalvetare, politiker, diplomater, TV-reportrar, marknadsförare, forskare, säljare, artister, präster, PR-ansvariga, sociologer, socialarbetare.


Vi är nog ganska olika, eller wat say you Alexander?


NESkväll igen

Hej! Ikväll spelades det Nintendo hos mig. Det var rätt så skoj, men jag känner att jag behöver utöka min spelsamling. Erik tog med sig sitt SNES också så det var riktigt skönt att få se något mer detaljerade bildpunkter på TVn än de där gamla 8-bitarsrutorna man vanligtvis brukar få se.  Ska fan köpa ett SNES. Aja, godnatt nuee.

ControllaH

Idag fick jag min nya NEScontrollah som jag beställde från tradera. Den funkar superbra. Jag hade pausat Castlevania då jag var vid Dracula och blev så förbannad. Nu när jag fick the new controllah så klarade jag av honom direkt. Nu mår jag megabra! Helgen är räddad!

Hypersol™

Näe, på med långkalsongerna och ut i finväre på fetingpromenad med mp3musik i öronen!
Ray Ban och underställ får man inte glömma!
Ray Ban och underställ får man inte glömma heller!


Nu jävlar!

Nu jävlar har jag beställt en ny handkontroll till mitt NES! Jag satt och spelade Castlevania och blev så förbannad på kontrollerjäveln som jag har. Man måste trycka hårt som fan på piltangenterna för att det ska hända något, och när man trycker så pass hårt som man måste göra så trycker kontrollern upp när man egentligen inte vill det. Alla som är äkta nördar vet att detta skapar stora problem när man spelar Castlevania...
  Jag hoppas på att få den före helgen, beställde från tradera så det borde ju gå rätt så fort. Det var från ett företag dessutom.

Skate

Helvete vad sugen jag är på sommar och värme och SKATEBOARD!!! Jag blev extra sugen nu när jag och en kompis skapade en playlist på spotify med en liten blandning av låtar från Tony Hawks Pro Skater 1-3!
Du kan lyssna på den också si quieres :D http://open.spotify.com/user/philiplindgren/playlist/0fpl9PLGY0TPo2G9oSpEFM

Jag satte min första ollie i somras, det var fetingskönt. JAG LÄÄÄÄNGTAR TILL VÅREN!!!Ikväll dricker jag Cola.

Jag och Maestarn spelade Heroes of Might and Magic till 4 i morse. Jag vann.
Sedan sov jag till ungefär 10 då jag var tvungen att kliva upp inför förberedelserna för evenemanget på MB som heter Rockkarusellen. Jag har varit där sedan 12 idag och det har bara gått bra. Det har varit lite slitsamt, men in the end så känner jag mig nöjd och belåten.
      Det finns 12 öl i skafferiet och ytterligare 3 i kylen. Jag dricker cola och det känns bra. Till colan håller jag på och ser Släkten är värst, vilken jag aldrig har sett förut. Cheers!
  


Semla

Idag var jag på begravning och jag tänkte hela tiden "wtf gör jag här?" men jag kunde inte säga det högt. Det hade varit fel och gud hade straffat mig med sin blixt.

Nu äter jag semla till lunch eftersom jag inte är något vidare hungrig. Ganska gott, mumsilums!


Fayastartah

I natt när jag gick hem från villaryd så mindade jag mine own busuness. helt plötsligt beskådade jag värsta fetingröken från prästbollsvägen. tag trodde bara att det var någon som eldade lite extra fina  stövlar. sedan såg jag att det var ett slags ljus i röken. "oh shit, det är ju brandrök" tänkte jag. jag sprang mot röken och helvete, jag grät när jag såg det. det var vår gamla replokal som brann. elden hade startat i  garaget och sedan spridit sig vidare mot studion och allt det där som hade affektionsvärde. nu ska jag äta min pizza som jag har tjatat om hela kvällen.

jag fattar ändå inte hur det kunde börja brinna

Summer

Jag längtar så oerhört mycket till sommaren. Det finns inget bra med vintern. Det är bara kallt och bajsigt.
I sommar jag ska sätta kickflip med skateboard, köra camaro och thunderbird, dricka öl (och njuta av det), spela tennis, fjällvandra, dra på urkult, JOBBA för på sommarn finns det ju jobb goddamit, jag ska röka cigarr, jag ska fiska och leva livet. Helvete också, jag ska göra allt som inte går att göra på vintern. I'm sick of it.  

Kick ass!

Igår hände det. Jag spöade skiten ur Castlevania! Jag trodde aldrig att det skulle hända, men det gjorde det och jag mår super. Nu ska jag skotta lite snö i solen. Puss

Bjärton

Igår köpte jag en ny plopp till en av stämskruvarna på min Bjärton eftersom den gamla hade gått sönder. Guess what happened today? Det börjar bli jobbigt att måsta köpa nya ploppar varje gång man ska stämma gitarren. Min Bjärton är en svårt begagnad gura och det är den bästa gitarren jag har, men kolla bara på botten på den. Den förra ägaren måste ha varit någon som inte har råd att ta väl hand om sina instrument. Någon som jag. Jag behöver en ny gitarr...
   Till råga på allt så håller min gamla Levin på att spricka upp på grund av torka och jag har inte råd med en sån där gitarrfuktare som man stoppar in i gitarren.

                                                                      
Grim Reaper is down!

                                                 JAG HAR DÖDAT GRIM REAPER!!!!
                                                               (Castlevania) 
   
    Helvete vad glad jag är, fuck! Nu är det "bara" Dracula kvar, sen är mitt liv fulländat! Fatta vad jag har svurit över det där spelet, troligtvis för att min handkontroll är segare än allt man någonsin har kunnat tänka sig, men nu är jag glad!


Hyper Guitar Mania

-Why don't you just pretend you're a tree and leave!
-Ooh, who told you that one? Professor Oak?

Seriously though.  Min Bjärton håller på att falla ihop, jag måste köpa en ny stämskruv idag. Då ska jag passa på att köpa ett sliderör (slida) som jag hoppas att de har fått in på vår lilla musik/datoraffär som vi har här i Lycksle. 
   Jag vill så gärna ha en ny gitarr, men jag har inte råd. Vad fan, är det ingen som vill köpa min elgitarr? ESP LTD, metal förfan! Den tiden är dock förbi mig. Det kanske finns nån som har en akustisk gitarr med inbyggd mick som kan tänka sig byta den mot min?      
      Jag vill ha typ en sån här:   

Jag älskar dig

Det finns en låt med budskapet att man måste visa att man älskar någon inte bara genom att säga "Jag älskar dig". Den låten är bra. Den heter More than words.


Puss och mums

DU MÅSTE JU SRKIVA I BLOGGEN!

Ja, jag får väl ta och göra det.

I söndags började jag att sträckse pokémonserierna och jag började såklart på första säsongen. Den innehåller 83 avsnitt. Jag kan säga att jag är grymt less på att höra Team Rockets temasång: "Prepare for trouble. Make it double" osv. De är med i vartenda jävla avsnitt och jag blir bara förbannad av att tänka på dem. När de gjorde pokémonserierna tänkte skaparna nog inte på att det kanske skulle sitta någon stackars 19-åring och sträckse avsnitten på datorn.
Pokemans ska ses med andakt helt klart.

Jag vet inte varför, men jag har blivit helt galen i japanska tecknade serier (hentai pr0n får man inte glömma) och filmer som t.ex. Battle Royale. Det är väl någon slags period i mitt liv I guess. Det går nog över snart.

RSS 2.0