Husvagnar är mysiga

Igårkväll hade jag enormt kul med Jonas och Erik. Vi satt i Eriks husvagn bakom deras hus på norräng. Galoppvägen för att vara exakt! Vi satt bara och drack öl, lite bourbon och lite äckelgrogg och lyssnade på soul/funk/blues och mådde gott. Det är ju hur mysigt som helst att sitta i husvagnar. Det har jag aldrig tänkt på förut, kanske för att jag aldrig har haft möjlighet att vara i en husvagn på samma sätt som igårkväll.
   Det togs en hel del bilder. Det betyder dock inte att det är bra bilder. Någon gång under natten gick vi till campingen för att ragga på norska brudar. Det gick sådär. Vi badade näck. Och levde om. Vi fick en tillsägelse, en lugn sådan. 


  Nedan finns en video som gjordes under kvällen. Väldigt flummigt och roligt tycker jag. Jag försöker deepthroata en ölflaska och halsa. Det går inte så bra. Jag är sämst.


Okänd sms-kompis

Har du någon gång varit med om att någon har misstagit ditt nummer för någon annans? Det händer rätt ofta för mig. Det händer mig just nu. Det är någon okänd som håller på och smsar med mig och denne verkar inte ha någon aning om vem jag är. Jag kan bara gissa vem han tror att jag är. Så här lyder konversationen än så länge:

Okänd: Jag har lunch halv 1 B-)
  
Jag: Okej, ska vi träffas då?

Okänd: Om du int svält ihjäl innan dess B-) jag börjar då halv 12.

  Jag: Men helvete vad kort lunch du hade då. Jag tror vi skiter i det. Ska vi hitta på något ikväll? Typ mysa och äta popcorn?

Okänd: B-)

  Jag: Jag tar det som ett ja!

Okänd: Vet du om att du skriv med toto? B-)

  Jag: Du vet väl att du pratar med järnmannen?

Okänd: Aha. Trodd de va tågluffarn!

  Jag: Nämen allvarligt, vem är detta? Haha

Okänd: Tobbe B-)

  Jag: Fan vad jag hade hoppats på att det skulle vara en tjej alltså! Vad var det du jobbade med?

Okänd: Haha vem trodd du att de va? 4 hjulingarna :)

  Jag: Jag trodde att det var bettan, vad fan :p Men du, är det kul att jobba en sån här dag? Nja, skulle inte tro det va! Jag har också jobbat där. Det är så jävla jobbigt med ungar som inte kan köra. Tur att man är expert själv ;)

Okänd: Haha vem är bettan då, få höra B-) ja hoppas de är lite folk idag. Jobbar du nu?

Jag: Hon är mitt hemliga smiskoffer. Hon älskar att bli smiskad av skoterremmar rätt på lillskryppan. Hur går det för dig med brudarna? Jag har jobbat, men vädret satte stopp för mig.

Okänd: Haha går halvdåligt, vadå fick du sluta då?


Fortsättning följer. Jag vet inte ännu vad jag ska svara.
   Som jag skrev i ett sms så fick jag avbryta min arbetsdag pga regn. Hur kul är det att måla när det öser ner egentligen?

Gudrun Sjödén

Hej. Jag har jobbat hela dagen. The good news är att igårkväll fick jag en ny tröja av min mamma. Det är inget speciellt med den, förutom att det är en Gudrun Sjödén! Kan killar ha såna kläder? Ja, det tycker jag. Om de är i en passande storlek. Lagom nyduschat hår har jag på bilden också.
    Jag hade tänkt dra på burnout ikväll, men jag skiter i det. Ingen orkar följa. Det är knappt så att jag själv orkar. Fuck it. Det är ju ändå drifting i morgon. Vad fan är det för skillnad? Det låter ganska likt det första så jag satsar på att dra på det istället. När man har lite mer energi i kroppen dvs.


Du ser ju lika dåligt som en fladdermoose

Idag har det varit en händelserik dag må jag säga. Det första som hände var i morse då jag spillde mjölk på mitt ben. Sedan bar det iväg till jobbet. Jag jobbar på en byggfirma och just nu håller vi på att lägga att nytt plåttak på ett hus ca 5 mil utanför Lycksele. Jag blev redigt förvånad när jag hörde Chrille ropa: Philip, det är en fladdermus här!
   Jag trodde inte på honom och skrattade lite medan jag gick till honom. Han satt på andra sidan taket och höll på att slita bort en bräda som brukar sitta nedanför gavelbeslaget. När jag kom dit visade det sig vara sant det där om fladdermusen. Han hade hittat den under brädan som han hade böjt upp med en kofot. Fladdermusen låg stilla och ihopvecklad och andades hetsigt. Jag frågade vad vi skulle göra med den och de tyckte att jag skulle ta upp den. Jag var två millimeter från att ta upp den med mina händer när de andra plötsligt sade att jag skulle ta det försiktigt, såna där har rabies. 
   Genast lät jag någon annan ta upp den. Den som fick göra det var Kalle. Han tog upp den och den jäveln började skrika och bitas hejvilt. Tro väl fan det, den måste ju ha varit livrädd. Jag filmade hur som helst händelsen, men jag var dock alldeles för uppspelt av entusiasm och iver för att ens tänka på att jag filmade. Det är filmat med min mobilkamera, därför är kvallan sämst. But I got it on tape!
 Efter jobbet åkte jag en sväng med Kalle i hans Camaro. Jag blev och är fortfarande kåt i den bilen. Jag är frälst. Hallelujah.


Det är svårt att se tuff ut i den bilen när man ligger på 180 och fnissar som en 4-åring för att det kittlar i pungen. 
                                                                       
                                                                             I love it

Hejsan

Vin och American Dad. Lite senare köttbullar och makaroner. Blir inte så mycket bättre än så. I morgon jobb.

 Bra inlägg.

Jag hatar barn

Jag hatar inte barn. Det var bara något jag skrev som rubrik. Hur viktigt kan det vara med en bra rubrik anyway? Jag hatar barn som cyklar. Så skulle rubriken ha fortsatt. Barn som cyklar är en fara för alla andra cyklister. Varför? De ser sig inte för när de cyklar.
   Jag vet inte hur många gånger i sommar jag har åkt in i ungjävlar som har varit ute på vägarna och utgjort en livsfara för sig själva och alla andra. Idag cyklade jag ut till min syster och svåger på solsidan. Det gick jättebra. När jag kom dit fick jag ett glas vin och lite kex. När det väl var dags för mig att ta mig hem tänkte jag att jag skulle cykla genom campingen bara för att spara lite extra tid. Allt gick bra, ända tills jag skulle svänga höger vid en korsning som sedan leder ner till en grusstig.
    Längs med korsningen går en kvinna med en barnvagn. Lite längre bak sitter en flicka på en cykel och försöker ta sig framåt. Hon har troligtvis kul. Eftersom de var mitt i korsningen tänkte jag att jag kanske kunde hinna cykla in före de kom i vägen. En sekund senare inser jag att jag inte kommer att klara av det. Jag inser att jag måste cykla in bakom dem. Jag girar åt vänster för att komma runt mamman och cykelflickan. Det flickan gör då är helt oförlåtligt och vaginalt och framförallt bajsigt. Hon svänger åt mitt håll! Vad fan tänker ungen med? Ser hon inte att jag cyklar där? Svaret är nej. Hon ser mig inte. Varför? Hon ser sig inte för. Jag hinner inte väja och jag åker rätt in i henne. Jag frågar om det gick bra. Med en förtvivlad blick nickade hon och cyklade sedan vidare.

Detta är inte första gången detta händer. Jävla ungar. Jag har själv varit en sån där unge så jag kan inte klaga på barnen i sig, men jag klarar på samhället. Skämmes! Dessa olyckor kan undvikas om man höjer åldersgränsen på att få cykla. 
Nu är jag bara inne på en klassisk "rant" och jag vill inte påverka något. Men jag hatar barn som cyklar.

Åh, vad kul att cykla!!! :):)))) Blir inte så kul när jag kör över och bryter nacken av dig med min vuxencykel.


Boksjön

Hejsan. Jag heter Philip. Det visste du redan. Något du kanske inte vet är att jag älskar fjällen. Snart ska jag till fjällen. Jag ska till Boksjön. Det ligger bara någon mil nedanför Tärnaby.
   Boksjön är så jävla bra. Det är en by som har allt man kan önska sig när man vill ha en bra fjällupplevelse med bastu, fiske, bad, vilket ofta är jävligt kallt, men i fjol hade jag turen att bada uppe i Kopparberg som ligger ca 8 kilometer upp på fjället från Boksjön. Man kan åka båt, jamma med kusinerna, spela pokémon, spela NES och Wii, klättra i träd och framför allt fjällvandra. Detta är höjdpunkterna på sommaren. Vänta. NES och Wii? Bra sommaraktivitet där.
   Det ska bli grymt kul att åka till fjälls och göra dessa saker i åtminstone en vecka. Jag är dock tveksam om jag kommer att vara där så länge. Men men. Jag åker på torsdag. På lördag är det boksjödagen, något som förra sommaren lockade över 300 gäster från runtom i fjällvärlden. Under boksjödagen kan man äta våfflor, palt och korv. Man kan gå en tipsrunda som inte bara innehåller vanliga frågor om Noice Makers och fjällfloran. Man får även delta i olika utmaningar. Dessa utmaningar kan vara stövelkastning, tjäderskjutning, tjuvfiskning och något slags bollspel, bara för att nämna några.
   Genom att delta i denna tipsrunda går man med i en tävling där man kan vinna olika priser.
Något som är nytt med boksjödagen är att vi har börjat ha auktion. Första gången var i fjol, då det kom så stans mycket fler gäster än vanligt. Auktionen är driven av min fader, B-O Lindgren. Han har samlat på sig en jävla massa stugsaker som vanliga stugägare väldigt gärna skulle kunna tänka sig inhandla för att sätta upp på väggen (tavlor) eller ha i köket (sånt som behöver diskas efter användning och typ perkulatorer).
   Kom gärna dit! Jag kommer att vara där, och förhoppningsvis en jävla massa andra stugägare as well.
Här är några bilder från Boksjön som jag känner det.

Bastu. Detta var den enda bilden jag hittade från bastun. Bilden är från påsken 2005. Jag var 14 år gammal.


Kopparberg. Jag fiskar med penis. Jag älskar den här bilden.


Kallkälla.


He finns mycke. Kom å titt vet ja.


Jag hade kul igår

Igår var en bra dag. Man fick mycket gjort. Även bortgjort. Här kommer lite bilder + en liten video
Sent på natten tog jag en bild på mig själv. Mina ögon var trötta efter hårt facebookande. Tydligen tittade jag på American dad också.Idag ser jag fram emot Noice Makers på torget. Tills vidare: ha en bra dag!

Om man ska vara nykter... var det då för fan

Vad fan är det ingen som skriver något för? NVM. nu hade jag tänkt sova. detta dygn kommer det att ploppa upp en viddeo på en massa normala männoslpr,  de är mina vänner!!!!!!!!  
  De Är normala- Tack. Vi ses senare detta dygn

Ett recept

Hej. Jag lägger upp ett recept på en maträtt jag tycker om. Fastän det var många år sedan jag åt detta, minns jag ändå hur jävla gott det faktiskt är.

Lövbit med.. vad än de där bollarna som är gjorda av potatismos, tillagade på en ungsplåt, i en ugn är kallade. Med varm bearnaisesås såklart. Helveta vad gott detta är. Detta är en påminnelse till mig själv. Du behöver inte bajsa på min rygg enbart på grund av detta inlägg.

Just ja, Deutschland förlorade. Det suger ju, men vem bryr sig.. Härmed ska jag hoppas på Spanien! Precis som alla svaga människor...


Semi

Ikväll är det semi-final mellan Tyskland - Spanien. Jag hoppas på Tyskland. Min moder hoppas på Spanien, medan jag är tvärt emot. I och för sig har jag inget emot Spanien, men det känns som att Tyskland förtjänar att vinna mer än Spanien.
  Jag har inget emot Spanien. Jag älskar att åka till Barcelona och bara leva livet. Jag har dock aldrig varit i Tyskland, vilket gör att mina erfarenheter kringår min kunskap gällande livslevande i Tyskland. Jag vill mycket hellre åka till Tyskland än Spanien, mest för att jag aldrig har varit där, men även för att jag tycker att Tyskland är coolt. Deras språk är coolt. (jag talar inte tyska. ännu en sak jag inte har erfarenhet av, men jag väldigt gärna skulle vilja ta del av.) Deras kultur är cool. Deras öl är coolt. Deras storbystade mega-ultra-feting-fräulein-brudar är ju to die for!

   Hur som helst, jag hoppas på Tyskland och ikväll blir det fotbol på fetingTV på torget. Jag hoppas att det blir mycket folk. Enligt vädret kommer det nog att dra sig en hel del människor dit. 
                                  
                                    
                                                    Deutschland über alles!!! 

Bara för att den är så jävla bra. Jag är egentligen Nazist. Eller? Jag vet inte.                                                                      
The Red Army Choirs Of Alexandrov (Les Choeurs De L'Armée Rouge D'Alexandrov) – Soviet National Anthem (Hymne National De L'Urss)


Asocial

Just det, asocial.

RSS 2.0