Mors dag

Idag är det mors dag! OMG! Jag har inte gratulerat min mamma och det känns.. inte så märkvärdigt. Mors dag är en sån där dag som man lätt glömmer. Hade det inte varit för teh internet så skulle jag inte ha vetat att det var mors dag idag. MEN eftersom jag nu är medveten om läget kan jag säga grattis och kram osv, längtar tills vi ses mamma! <3

Hoppas hon blir glad nu. Jag får nog ta och ringa henne också. Iofs hann hon ringa mig idag, redan innan jag fick reda på att det var mors dag. Aja, kan väl inte skada att pratas vid två gånger på en dag.
.
mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag baby moses mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag mors dag
Återigen, mors dag.

Elder Tree

Det blev varken pizza eller lan. Fan vad det inte blev saker. Men jag hade kul och mådde bra i alla fall! Fastnade med basen spelandes lite olika jazz-standards. Jazz är grymt. Jag ska fan söka afrolinjen här på geijer tror jag. Eller nej, det tror jag inte. Jag ska. Visserligen har jag redan blivit antagen till att gå andra året på rock då man inriktar sig på att skriva egen musik. Jazz känns dock viktigare för mig. Har alltid velat kunna spela jazz.
Angående mina mål som jag satte upp inför det här läsåret så har jag redan överträffa dem. Det bevisar att jag kan göra (nästan) vad som helst så länge jag puttar my mind into it och det känns grymt skönt att veta. Nog tror jag att jag kan spela jazz. Det kan jag ju nästan redan. Det skulle bara vara najs att få sätta sig in i teorin och få allting att sitta naturligt.

Elder Tree? Detta är Elder Tree: http://myspace.com/elder.tree och vi spelar på en krog som heter Glada Ankan ikväll. Ska bli hur jävla kul som helst. Vi har en hel del nya låtar som vi ska blasta. Hoppas det kommer mycket folk. Jag gillar folk. Jag är glad. Puss
Helgen

Fan vad den här helgen var najs! Geijerskolans dag på lördag för -och eftermiddag, på kvällen fest! Vår rockmusiklärare, Tommy, hade anordnat en fest för oss elever så att vi skulle få chansen att spela lite musik och dricka lite öl. Tommy hade sin fru och en del vänner där och vi var väl sammanlagt 50 elever där. Eller? Fan vad jag är dålig på att räkna.
Lokalen som vi använde  var i alla fall en IOGT-NTO-lokal som ligger ca 4 kilometer från skolans område. IOGT-NTO är en nykteristorganisation som med högsta sannolikhet försöker hålla sig så långt ifrån alkohol som möjligt. Men inte i ransäter, värmland!
Vi var 4 ensembler som spelade + att jag, Daniel och Isak fick spela lite rockabilly. Det innebär att jag fick inviga användning av min kontrabas på scen. Hur bra som helst. Och vi var tydligen bra också! Blir nog att fortsätta spela rock n roll tror jag. Det är fan bra musik!
Det roliga slutade dock inte med helgen: nu på eftermiddagen idag ska min basmagister bjuda oss basadepter på pizza. Yay! Ikväll blir det lan med Battlefield 1942 i fokus. Fan vad skoj det ska bli.
Jag måste köpa LANDRICKA!

Var det fest igår eller?

Jajjemän, he vare! And still a little tipsy jag är. Väldigt skönt vill jag nog säga.
Igår var det skolbal här på Geijerskolan. Man klär upp sig fint, man äter middag som består av kallskuret och potatisgratäng, man dansar vals och sen blir man full och går på logen för att dansa igen! Men den gången är det inte vals som gäller. Jag hade sjukt kul igår och jag känner redan hur jag kommer sakna alla geijervänner som åker iväg till ställen jag aldrig skulle drömma om att vilja åka till. Ställen som Malmö osv. Jag antar att de människorna säger samma sak om Lycksele. Norrland. Där man har typ renar och, hihi, vad kallas dom? Lappar? Yeah... det var faktiskt en tjej som sade så till mig en gång. Och hur fan ska man förklara lappar och samer? Vad fan är dom och vad gör dom? Hur fungerar det där med renar som springer omkring vilt och är i vägen?
Aja, nu hade jag tänkt bakisbajsa med röven. Det är så jävla skönt. Sedan ska jag bränna ut en film som heter The Giant Claw som jag och Isak ska se i bruna köket. Det är en bra bakisaktivitet tycker jag.
Här är en review av James Rolfe (AVGN) om The Giant Claw. Hilarious.

Jag saknar Lycksele

That's right. Jag saknar Lycksele. Det känns som att jag har gjort mitt här på skolan. Ett väl spenderat år vill jag säga! Har ju liksom lärt mig spela bas, yay. Fast det kunde jag ju innan.
Nåja, rent teoretiskt har jag gjort ett stort steg. Tvärflöjt, kontrabas och piano har jag dessutom lyckats locka fram mina talanger inom! Det är faktiskt lite roligare att kunna än matematik. Man kan ju inte jamma med matte för tusan.
Snart är sommaren här! Eller, det är den ju typ redan. Just idag är det mulet. Men annars. Sommaren är den bästa årstiden. Varför? Det vet du.
Roligt inlägg. Eller kanske inte, men det blir bättre. Snart kommer solen tillbaka!
Fniss

RSS 2.0