Hoting

Tjenääääeh! Det är måndag och jag känner mig hur pigg och glad som helst! Kanske inte pigg dock. Glad är jag ju typ alltid, men efter den här helgen kan man fan inte vara pigg. Eventuellt pig. Jag är en gris.
I helgen vad jag och Daniel och spelade i Hoting och det var helt ok. Det var en slags motorträff i klassiskt nordsvenskt stuk: Kärringen kör raggarbil, gubben dricker öl och slåss. Emellanåt såg man någon ungdom i ens egen ålder också. Deras kärringar körde också bilsatan.
.    Hur som helst så har jag kört sammanlagt dryga 160 mil denna helg och det tar på kroppen. I veckan börjar skolan på riktigt och jag vet inte hur jag ska orka. Får väl bara bita ihop antar jag. Och hallå, hur jobbigt kan det vara egentligen? Jag menar, på den här skolan får jag ju trots allt hålla på med sånt som jag vill hålla på med, så det är ju ett plus.
.
Daniel filmade typ hela resan till Hoting, vistelsen där, och delvis hemfärden. Från början var det kul, men när man satt där och var bakis på lördagen var det inte lika lätt att vara spontan och rolig och säga roliga ord och liknande.
Hur som helst har jag satt ihop lite klipp och grejer. Tyvärr finns det inget från när vi spelade, men det kvittar. Det enda man vill se ändå är ju våra vackra ansikten.
.

Hey yo

Jag vaknar än en gång upp i mitt vackra rum i vackra ransäter och det känns hur bra som helst. Idag ska vi käka lunch, sedan ska vi lyssna på Åke Skommar prata om hästar och havre. Dessutom kommer det att ske ett upprop av alla elever. Spännande!
.
Dagen till ära tänkte jag att jag skulle fixa till mitt hår så att det fick lite volym, sånt är ju snyggt. Men snälla nån, min hårtork är ju mindre än mitt könsorgan och samtliga exkrementmastodonter som jag brukar avlägsna under mina toabesök. Okej, det där kanske var lite information overload, men ändå. Det tar ju evigheter att få luft under vingarna, så att säga!
.
Jag önskar mig en större hårtork i födelsedagspresent!
.


Åter i Ransäter

Hej och hjärtligt välkommen till mitt blogginlägg! Jag har kommit tillbaka till sköna Ransäter och det känns hur bra som helst. Jag är helt slut på efter min roadtrip. Jag har åkt ca 150 med volvon den här veckan och haft roligt varje kväll. Det är fan krävande. Men kul!
.    På skolan har det börjat många intressanta människor som jag inom en nära framtid har tänkt lära känna.
Så här ser mitt rum ut just nu. Jag har dock bara skaffat mig orken att sätta upp en gardin. I'll finish it off later!
.

Hej friends

Jag beklagar att jag inte har uppdaterat bloggen något på sistone. Jag befinner mig för närvarande i Åsarp, som ligger enbart någon mil nedanför Falköping, västergötland, hos min kära vän Linus. Han är fin. Här har jag varit sedan lördag eftermiddag och det har varit superfinemang att vara här. Trevlig moder har han också. 
.   Min tanke är att åka till Göteborg idag, vilket jag säkerligen också kommer att göra. Jag blir dock lite osäker pga det kopiösa regnfall som förekom natten till idag. Nu verkar det som att det är mulet i Göteborg, men regnet har slutat att falla. Det farliga är dock alla vattensamlingar som har skapats på vägarna kring the city of Glenns. Alla i gbg heter Glenn.
.    Vi ser väl hur det går med allting. Ska försöka uppdatera så gott det går. Hamnar jag i en flodvåg och dras ut till havet och driver ut till Island kan det ta lite längre tid än väntat att få höra ifrån mig. Men snälla läsare, var ihärdig!
Jag kan förresten stolt meddela att jag vann över Linus i HOMM3 i natt. Vi spelade i 7 timmar. Awesome!

You can be my coffeemaker

Nu är jag inte arg längre. Jag kan skylla gårdagens aggressioner på ett konstant överdoserande av regn och black metal. Vad är det med det här regnet egentligen? Det tar ju aldrig slut! Kolla bara på gräsplätten uanför mitt hus, den kan numera kallas för sjön. Det är dock inte ett ovanligt fenomen att det samlas stora mängder vatten där ute. Det finns en gammal brunn mitt i vattnet, men den brunnen tycks alltid vara förstoppad med något. Troligtvis är det några snorungar som har varit där och stoppat ner kvistar och dylikt för att underhålla sig själva. Well done.
.    Idag har jag varit förbi the Parkmans och överlämnat en summa pengar för bilresan med släp hem till norrland från värmland. Fint, nu har man det överstökat. När jag kom hem efter det besöket hittade jag en oanvänd elektrisk kaffekvarn i vår källare och kände genast att den var min. Jag beslagtog den. Mor gick med på det. Efter det åkte jag ner till Åhléns och köpte en tjusig bistrokanna för att fullända min kollektion med kaffigheter. Till råga på allt upptäckte jag även att jag har sätesvärmare i min 745a. Det är ju hur bra som helst. Nu är jag komplett. Jag är redo för vintern!
.
.

På tal om solidaritet..

Jag har inte satt upp någon norgeflagga på min profilbild på facebook.
Jag tänker inte göra det heller.
Jag tänker inte hjälpa till att hitta Jesper Almgren genom att gå med en grupp på facebook.
Jag tänker inte skänka några pengar till afrikas horn.
.
.
Jag är så jävla less på att man ska måsta vara solidarisk gentemot hela jävla världen bara för att alla andra är det. Om man inte visar solidaritet så är man egoistisk och obrydd och ibland kan det till och med vara så att folk verkar tro att man känner raka motsatsen till något, bara för att man inte visar att man håller med.
.
Jag tycker att globaliseringen är jättebra. Vi får se hela världen och vi får ta del av hur många olika kulturer som helst. Men det betyder väl inte att vi ska måsta anpassa oss efter hela världen bara för det? Många politiker tycker att man ska utveckla vårt välfärdssamhälle. Men i slutändan är det inte vårt välfärdssamhälle som gynnas, det är hela värden. Fan ta världen.
.
Btw, det verkar finnas en slags moral hos oss svenskar som innebär att ifall man har det bättre än vissa männisor, till exempel människorna som svälter på afrikas horn, så ska man känna en massa medkänsla för de människorna. Varför ska jag göra det när jag kan må bra av att ha ett bra liv här hemma? Man mår inte bättre av att må dåligt för andra.

Poke-her-face

Det borde fan finnas en pokémon som heter pokemon. Dess primära attack bygger på att den petar på folk. Sen när den utvecklas blir den fistemon. Då fistar den ihjäl sina foes. Högst upp i utvecklingen har vi sen bukkakemon. Fast det kanske någon redan hade kommit på?
.     I alla fall så var vi några dudes som samlades och spelade poker ikväll. Vi var fem stycken och insatsen var 20:-/skalle. Jävlar vad seriösa vi var. Jag kom i alla fall på andra plats och jag gick +-=0 i och med att den som vann andra priset fick ta insatspengarna. Fan vad bra, nu behöver jag inte känna någon ångest över att jag har kastat bort 20 kronor.
.    Vad händer annars då? Not much. Jag jobbar mest på att försöka få tillbaka min någorlunda rekorderliga dygnsrytm som innebär att man är trött när klockan slår 22 och kanske till och med så tidigt som 21. Buuut I'm working on it. Idag går det dåligt. But hey, it's saturday, right?!
.     Nu blir det nog en kopp té och en smögås, sen ska jag fan i mig dö i min sköna säng. Fan vad skön den är. Tänk dig att du har legat på en äcklig bajsmadrass - och säng i 9 månader (bruna köket, geijerskolan) och sedan får lägga dig i din alldeles egna myspyssäng och känna dina gamla 17-årsaromer sväva in genom näsborrarna.
.
Åh, makes me remember the days.


I made a promise

Jag inser att jag inte har lagt upp några bilder från motorveckan än och det ber jag om ursäkt för. Jag måste dock säga att jag har lagt upp bilder från en kväll och det var kvällen då jag var med Jonas, Charlie och Erik. Det var på onsdagen då hotellet blev överbefolkat. Värsta overkill. Men jag lägger i alla fall upp de andra bilderna jag har.
.
.
.
Jag har en filmsnutt som jag satte ihop nu också.
Jag tvärladdade hem windows movie maker och slängde in första bästa låt som jag hittade
på datorn. Kul att det var en låt som handlar om att behaga män när det andra filmklippet
handlar om Charlies deepthroat.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Blop blop

Följ min blogg med Bloglovin

What the heck

Vet du hur en skarvsladd ser ut? Well, hade du hälsat på mig idag så hade du onekligen fått se en sådan. Eller två. Eller tre. Eller fyra. Jag har tappat räkningen. Men varför har vi så många skarvsladdar in action? Jo förstår du, idag har jag klippt vår häck. Vår häck är hög och stor och den breder ut sig över en stor area. That's why vi har så många skarvsladdar.
.    Nu är jag måttligt less på vår häck. Det finns bara en häck jag är sugen på nu. Det är din häck. Raur, come to papa! The things I would do to you..! Jag tänker inte gå in på detaljer, det kan bli lite väl snuskigt och kan innehålla stora mängder flatulens och exkrementiellt vulgära ord. Så vi stannar här. FOR NOW!
.    Anledningen till att jag klipper häcken är för att jag har upptäckt att jag behöver mer pengar ifall jag vill genomföra min roadrip. Därför kommer det att bli lite extraknäck här och var. Har du något jobb till mig? Jag kan göra vad som helst! Till och med det där som du tänker på. Men bara så du vet så tar jag bara betalt i cash, så du kan inte komma och säga att du ska betala i natura. No No!
.
.
Anyway, back to... life i guess. Cya.

You can't hurry love.

Jag tittade nyss på ett videoklipp på mig och Daniel när vi står inne på hans rum och jammar lite gammrock. Fan vad sugen jag blir på att spela med honom! Jag tänkte i alla fall dela med mig av the feeling här på bloggen. Tänk på att vi är nere på skolan och har typ nyss börjat spela med varandra. Troligtvis var nog en och annan öl inblandad också. Vi kände ganska snabbt att vi skulle fortsätta i alla fall!
.
.
Nu blir det en promenad med lite Behemoth i lurarna. Ja, jag gillar metal också.

Ålidhem

Tjabba! Jag sitter på Ålidhem med mina två kompisar och nördar sönder. Vi har spelat CS, CZ och Heroes 3. Det känns typ hur bra som helst. Tidsfördriv så det bara skriker om det. I morgon åker jag hem till Lycksele igen och då blir det att planera min resa söderöver. Yes, det blir en roadtrip. I'm thinkin' Lycksele - Västerås - Göteborg och slutligen Ransäter. Jag känner mig sjukt taggad. Mycket för att jag numera har en egen bil och att jag kan köra precis vart jag vill utan att tänka på att jag måste lämna igen bilen och similar. Puss.
.
Här är mina vännisar:
.

RSS 2.0