Hai worldzten!

Jag sitter i en lägenhet och bajsar verbala ord på en illaluktandebajskuk som hänger ovanför det stora ollonet i fittans kuksbrand hej å hå elin pappa är snäll "hej" sade flickan med fadern. fatta vad grejer som händer i min hjärna. bajs. det känns som att jag måste fortsätta skriva. det här är så skönt. jag lyssnar på trans x - living on video på spotifay, med fetingvolym. jag blir nog döv, men det känns som att jag befinjer mig i självaste avgrundsbajset av grand theft auto Viice City's  musikanus. åååh. hej jinas, hej jonathan, hej matte, hej you, aunt fader hej du ochskå charlie -aefbuoarhivö

jag hoppas att jag får släppa ut deftta i världefns bajsavgrytningsvärda fjanthoror.  hej jonas. jag träffar dig säkert snart, m ipahwd0a ))))):))))))))))) jag kan inte fixa någon bikld.

Dreams

I natt drömde jag en massa saker. Det är väl inget speciellt med det, eller hur? Nej. Men i natt drömde jag om en tjej som har enormt vackra tänder. Så jag tänkte berätta det för henne. Självklart ville hon höra mer ingående om hur vi träffades och vad som hände efteråt osv. Så jag berättade det för henne.
   Det som är intressant med drömmar är hur de kan ändras hela tiden. Först är man här, sen är man där. SHIT!

Drömmen lyder, eller snarare min tolkning som jag berättade för anonym flicka ett dussin timmar senare lyder: 

"Jag var en fånge i något slags läger där jag och några kamrater hade bestämt oss för att vi skulle rymma. Planen var enkel: vi slår ner vakterna, springer upp på taket och hoppar sedan i hopp om befrielse. Och vi gjorde det. Vart skulle vi hoppa? Jo, vi skulle hoppa på ett fartyg som skulle till en okänd destination, men det kvittade. Vi ville bara rymma så vad fan. Sekunden efter att vi hade hoppat från hustaket landade jag i kön som gick in i fartyget.
    Jobbigt läge va? Jo. Jag tittade bakom mig och där stod du, glad som fan och du sade hej. Jag höll på att fråga dig vad du gjorde där, men avbröts av en röst som sade frågande "Philip Lindgren?" Ja, svarade jag utan vetskap om vad som skulle hända. Det var en kvinna som hade kommit fram till mig med ett kuvert. När jag öppnade kuvertet fann jag en biljett. En biljett till kryssningen. Mitt namn stod på biljetten. Från att ha varit en fånge på ett läger hade jag nu blivit en resenär på en kryssare. När jag hade kommit fram till disken där man skulle visa upp sin biljett stod du bredvid mig. Kvinnan bakom disken sade att Du och jag skulle sova i samma hytt. Vi tittade på varandra och log ett blygsamt leende. Vad skulle sedan hända? Det får du veta i nästa kapitel!

      Kapitel två:
  Kvinnan som stod bakom disken blev så irriterad på våra uppenbara flirtar med varandra att hon bad oss gå vidare och försöka hitta åt våra hyttar. Det spelade ingen roll för oss, vi hade ju ändå varandra så ingen elak kärring kunde få oss på dåligt humör. Vi gick vidare och det vi skulle få se var sannerligen en syn att minnas. Fartyget var enormt stort och enormt vackert. Det var säkert trettio meter upp till taket och överallt på taket fanns det stor vackra ljuskronor som lyste upp hela den stora salen i vilken vi befann oss.
     Före jag ens visste ordet av det så var du borta. Jag började snabbt titta mig omkring i hopp om att få syn på dig, men förgäves. Kort därefter kom jag på att jag hade sagt att jag skulle gå in på en av de allmänna toaletterna som fanns lite här och där ty jag behövde tömma på blåsan. Du hade sagt till mig att du skulle gå till din hytt och packa upp alla dina saker. Jag blev glad när jag insåg att jag inte hade tappat bort dig och begav mig sedan mot närmsta toalett.
    Toaletten var inredd med röda sammetstrådar som hade blivit tvinnade på ett vackert sätt av små asiatiska barn i Sverige. Jag blev snabbt imponerad av detta och kunde av min euforiska känsla med lättja tömma mig inne på toaletten. Det var skönt. Efter det var jag på ett jävla zoo... De hade Akita-hundar i bur och de varnade besökarna att inte gå för nära. De sade att hundarna var livsfarliga och att man lätt kunde få hela armen avbiten om man inte höll händerna i styr. Jag trodde givetvis inte på det. Jag hade ju sett Nagareboshi Gin! Aka Silver Fang.
    Nu börjar det spåra hur här.…"Bra kämpat

Jag är inget större fan av ishockey, men det är ibland kul att titta på. Det är kul att titta på när Sverige spelar en avgörande match och det kan ibland bli väldigt spännande. Det krävs inte mycket för att man ska börja heja på spelarna och hoppas att de ska ta hem segern. I matchen som nyss var såg jag de sista 2 minuterna då det var straffar. Sverige förlorade, men jag är inte bitter för det. De hade hade ju ändå kämpat bra och tagit sig en bra bit. De gjorde en bra match (har jag hört, inte fan vet jag).
   Det som är intressant är att så fort Sverige inte tar hem segern blir folk förbannade. Här är lite random quotes från facebook, endast några minuter efter matchen var slut:

"Jävla Sverige!!! Som vanligt, sämst när de gäller!!!!!"
"Men så mkt jävulst sverige!!!"
"HEEEEEEELVETT!! VA HÅLL SVERIGE PÅ MED? DET MAN FÖRSTOD HELVETTES JÄVLAR"

Hade Sverige vunnit hade vi varit världens bästa land, men nu förlorade vi, därför är vi sämst. Eller hur? Det är ju trots allt Sverige dessa arga människor pratar om och vi hör väl till den svenska befolkningen allihopa? 

Jag säger då såhär: Bra kämpat Svenska ishockeylandslaget, bättre lycka nästa gång!


Hej solen!

Det är alltid lika skönt att bli väckt av solen när man VET att det ska vara bra väder hela dagen, istället för att det är sol i 3 timmar på morgonen, sen kommer regnet. Nä, idag är det verkligen superväder och vad gör man då? Om man heter Philip kanske man sitter vid datorn det första man gör på morgonen bara för att vakna till. Nej, jag har inget bättre för mig.

Jag började dock titta på lite klipp på youtube nu på morgonen bara för att bli på lite glatt humör.
Arnold Schwarzenegger är en skådespelare jag älskar. Jag älskar det här klippet. Jag håller på att dö. In a good way! 
 
Bring your toy back to the CAHHPEHT!!

Pistonhead -Summer Brew-

Har du hört talas om den? Pistonhead - Summer Brew-  I sure haven't. 'Til now! Jag ska testa en sån och se hur den smakar. Here we go!

*öppnar* 
Det låter precis som när man öppnar en helt vanlig 33cl starköl. Det låter gott.

*luktar lite på den*
Det luktar öl.

*smakar*
Det var som fan, det smakar öl också! Väldigt fyllig i smaken. Inte alls besk som t ex Femkommatvåan som man har fått smaka ett antal gånger... På tal om Femkommatvåan så är även Pistonbrew ett öl på 5,2 VOL%.

Testa nya Pistonbrew! Det är ju trots allt det nya sommarölet och tro't eller ej - sommaren är snart här!"Low Ridin' Lager" var väl kanske att överdriva.


Det är Brunin Hood jag vill ha!

Jag fick nyss veta att även Isak Parkman ska gå på Geijerskolan nästa år. Jag känner mig som ON TOP OF A MOUNTAIN! Det ska bli så kul att mumsa musik tillsammans. Vi har pratat om det bruna köket tillsammans, men vi har inte riktigt bestämt oss för var vi ska bo, tror jag.
   Apropå bruna köket så gjordes min analöppning  öppen för dumpning av exkrement idag när jag utförde min dagliga exorcism av onda döda matvaror på toaletten. Det var skönt. Det var precis vad jag behövde för att jag skulle må prima igen efter att jag hade ätit ett rostat bröd med en bit ost som pålägg. Jag åt rostat bröd för att jag var sugen på det, inte för att jag ville vara onyttig. Du förstår, rostat bröd är väldigt gott att först förtära och sedan låta avlägsna med hjälp av en något, i vissa personers ögon, obscen akt inne på skithuset.

Just nu sitter jag och lyssnar på Shirley Bassey på spotify. En del kanske känner till henne i och med hennes rösts framträdande i vissa Bond-filmer, t ex Goldfinger och Moonraker. Hon är så fruktansrysligt bra på att sjunga. Åtminstone var hon det då det begav sig. Jag är alltid så dålig på att uppdatera mig vad gäller artisters utföranden i dagsläget. Vem är Lady Gaga for that matter? Hur som helst så vill jag bara visa vilken enorm sexupplevelse jag får i mina öron när jag lyssnar på henne. Varsågod, en länk till spotify:
                                                     Shirley Bassey – Call Me


Fanns ju bara tråkiga och kända låtar på youtube, men äsch:Antagen!

Jag har haft så lite att skriva om på sistone. Vad ska jag säga egentligen? I lördags var det superfint väder så jag passade på att dricka öl i solen med gott sällskap. Jaha, ovanligt? Nej. Det enda som hände den kvällen var att jag hoppade på en full 300g helosanflaska så att det sprutade över hela kroppen. Och ansiktet.

Det finns dock en rolig sak som jag vill berätta om! Idag, för ungefär 10 minuter sedan faktiskt, så öppnade jag ett brev som kom från Geijerskolan som jag har sökt in på. Det stod så här: Du har antagits till nedanstående linje på Geijerskolan läsåret 2010/11
                          
                   Nordiska rockmusiklinjen åk 1

Nu är jag en glad pojke! Jag ska fira med att kratta löv! Yippee.

kukbajsets ollonfitta


Tack Alexander!

Ikväll blir det grill med liten ton av öl med Nicklas och pojkarna! Eftersom Nicklas inte har något galler till sin grill måste har vi beslutat att vara hos mig. Han hade tydligen grillat plastdinosaurier i sitt förflutna. Jag vet, det är hur kul som helst att ha sönder leksaker genom att använda sig av brutala tortyrredskap, men ibland måste man faktiskt tänka lite framåt.
    Vad mer behövs än entrecote, potatissallad och öl? Det skulle vara trevligt sällskap och bearnaisesås i sådana fall. Kvällen erbjuder i vilket falla alla delarna och jag hoppas att det blir ett fullskaligt skrattkrig vari penisens vokabulär kommer att införskränka Adams bajs i allra högsta grad.

Jag har på mig Alexanders gråa tröja. Den är skön. Och rätt så snygg faktiskt! Han glömde den här hos mig när han åkte till Växjö. Thanks Pawlexander!

Ryan Miller

RYAN MILLER ÄR VÄRLDENS BÄSTA HOCKEYMÅLVAKT!

Oj, vilket utbrott.                                                                              Kissprutt


Lite quote från igårkväll

"Åka tåg. Varför tog jag inte med mig mp3n på baristavagnen? Good question. Jag har åtminstone öl.
    Jag har aldrig varit med om att ha måstat skriva på en papperstallrik på det här viset förut. Jag måste fan skaffa ett anteckningsblock för gångerna jag reser. Det är bara så skönt att skriva ner det man tänker. Man tänker nämligen mer när man har mindre för sig. När man har tråkigt t om.     Fan vad det skakar."

Senare på en pappersservett:

"¿Qué quieres?
En pastor sitter och dricker vin och raggar på en 80-åring. Never thought I'd see that.
Det sitter en svensk brud i 30+åldern med jävligt fin kropp mittemot mig. MEN hon har stött på en invandrar-tv. Eller en handgranat. Hon ser för vuxen ut I guess... I want 'em young looking!
   Jag ska hämta min mp3 och sedan komma tillbaka.
Next chapter: Nu har jag hämtat min mp3 och det känns göd. Just nu är det Lord of this world med Sabbath som gäller. (som spelas)

Det är roligt att smsa. Haha, jag tog just på min öl. Det var mer kvar i den än jag trodde! Det är saker som dessa som får en att vilja leva vidare!"

Vem behöver någon att prata med när man har en penna och diverse pappersbitar att skriva på egentligen? Inte då jag.
   Helvete vad slapping är kul! Jag har hållit på med det ett tag nu och det börjar äntligen sitta för mig. Ett tag kvar till Mark King dock...

 
Och Les Claypool. Nog för att det där riffet sitter nu, men ändå.


Trivsel på Geijerskolan

Hej, jag hälsar er hjärtligt välkomna till Geijerskolan. Så lät det i onsdags när jag kom hit. Helvete, jag har varit här ett bra tag nu, men jag trivs och mår bra. Folket är underbart och skolan är asbra med sina otaliga pianon och fina replokaler. Maten på skolan är välsmakande och det finns en bastu! Den fick jag prova på med Isak igår. Han bjöd mig och en öl. Jag blev glad.
   Attityden på den här skolan är så jävla skön. När man träffar någon okänd människa tittar den inte bara ner i marken och låtsas inte om en. Nej, okända människor hälsar på varandra. Det gör att man känner sig mer välkommen och det känns som att man kan gå fram och prata med vem som helst, utan att det ska kännas obekvämt för någon. Jag hoppas att jag tar mig in.
   Jag längtar dock hem till Lycksele. Jag saknar att kunna spela Nintendo och att umgås med Mathias. Och eventuellt Julia och Levina. Det är så härligt att bo i samma kommun som Mathias för man kan när som helst komma förbi honom och dricka soda stream och snacka skit. Och spela piano! Och tv-spel. Det var länge sedan vi spelade Heroes 3 Matte, let's do it soon why not!

Det är inte bara jag som tycker om Mumintrollen va? Jag och Isak har haft ett slags maraton där vi har sett på en massa muminavsnitt på datorn. (för att inte tala om alla jävla AVGN vi har sett)
  Mina favoriter är Tofslan och Vifslan. De är så gulliga dels för deras utseende och dels för hur de talar. "Hejsla muminmammsla. Vi har en presentsla till dejsla." Ungefär så låter det.
    Jag och Isak delade våra sexfantasier om Tofslan och Vifslan med varandra igår i bastun. "Nejsla, ajsla, det gör så ontsla!" 
Vänster

Vi lyssnar på Rage Against the Machine och diggar fett!!!

Fyra killar står och räcker upp sina vänstra händer i luften och försöker tvinga mig att göra detsamma. Inte OK. Jag kör på högern och säger FU till bögarna som håller på vänstern.
  Nu vet ni.

Ransäter

Här sitter jag i Ransäter, Värmland, totalt uppvärmd i magen efter att ha avnjutit ett paket nudlar och ett glas päronkräm. Isak har välkomnat mig in i sitt rum där jag känner mig otroligt säker på min sexualitet.
I morgon är det antagningsprov och det känns mer spännande än gången då jag skulle försöka springa ifrån en toasits som hade fått nog av mitt skitsnack. Det första jag ska göra när jag kliver upp är att testa en gammal orgel som Isak visade mig i ett rum nere i källaren. Orgeln har en Leslie. Vad gör en sådan orgel med Leslie där nere i det lilla rummet? Säg det.. En sak är dock säker; den fungerar och jag ska spränga hela byggnaden med den.

Huset som Isaks rum finns i liknar ett sanatorium. Du vet, ett sånt där hus som man förvarar tuberkulosmissfoster. Det känns lite kusligt i och med att jag ska sova och hänga upp mina kläder här.


Vad fan? Det här skrev jag igår innan jag skulle lägga mig, men det lades aldrig upp. Internet bajsade sig.


Anyway. Idag hade jag mitt antagningsprov och allt gick skitbra. Wihoo! Nu är det bara att leva livet som gäller.

whoopwhpwowpw

Uråldriga tangentbord och blomstrande gräs. Jag är i Västerås, hos min syster, i väntan på att få åka till Ransäte på antagningsprov. Det känns kul, jag åker dit i morgon, men vad ska jag göra tills dess? Det är en fråga som jag ofta ställer mig vid de tillfällen jag råkar vara smått uttråkad.
Igår läste jag på lite om hundar. Jag kom fram till att en äkta doberman är en blanding mellan en yxmördare och en våldtäktsman. Och en Philip. Raur! Fast egentligen är inte doberman så värst farliga som man kan tro. De är egentligen jättesnälla och älskar att kela. Ända tills de har lurat hem en och dragit fram feting epic 2H-yxan!!!

Men hur jävla roligt är det med hundar egentligen? Skitroligt. Men man måste ju vara en riktig motorsågsmördare och juicedrickare om man ska orka skriva om dem på heltid. Därför slutar jag right away.
Apropå hundar så känner jag en tjej som verkligen tycker om sådana varelser. Hon heter Sandra Wikman och hon har en riktig hingst vad gäller hundkreatur. Han gör verkligen allt hon säger åt honom att göra. Vad börjar man då tänka på? Jo, brukar hon ha hundjäveln till att göra sexiga saker? T.ex. slicka sig på bröstvårtorna och göra lapdances? I Lördags frågade vi henne och hon svarade snabbt och koncist: Nej.
Men låt säga att hon skulle ha hunden att göra sådana saker. Fatta vad coolt! Jag menar, är man desperat och ensam så wat da hell! Det coolaste en hund kan göra är dock att få cp-ryck. Du vet, när de börjar yla och rulla runt på marken som om de hade något slags fel. Helst ska det vara utomhus, då springer de runt huset som galningar och ylar och skäller. Och när de är klara ser de ut som om inget har hänt alls. Allting är helt normalt. "Vadå? Vad fan glor ni på?"

Jag börjar misstänka att jag är en riktig motorsågsmördare och juicedrickare nu.. Haha, vad fan, jag är alldeles röd om handen. Jag måste ha sovit på något konstigt sätt i natt. Typ ståendes med handen under fötterna.

Näe, en promenad på det här så blir det nog bra. Jag ska lyssna på Kiss och drömma mig bort mot lyckan. Inte kiss som i urin. Kiss, fucking Kiss som vi världens bästa rockband!!! Och inte  lyckan i Lycksele, utan lyckan som jag känner när jag bajsar eller när jag ser min husse eller liknande.

Hejdå!

Mega Üldag

Det är lördag och jag funderar på vad jag ska hitta på. Jag funderar på att koppla in mitt Nintendo och varva Mega Man bara för att det är så jävla bra. En öl kanske man skulle ta till det också, det dör väl ingen av.
Ikväll ska Matte ut och jag känner mig småsugen på att följa med, trots allt har jag ju återhämtat mig från torsdagen, då det var bbq uppe på Villaryd med de älskvärda esteterna. Jag tog en rätt så frän bild på Adam, utan att tänka på att jag hade monochromeinställningar på mobilkameran.

 

Bob smälter in. Bob har kjol. Hihihihi!
Det var riktigt kul den kvällen i alla fall.

För övrigt så övar jag bas nu som en bajskula i en fisklina i och med att jag ska åka ner till Värmland på antagningsprov den 6e, det känns spännande. Ska bli kul att få träffa Isak dessutom! Hoppas jag får en bamsekram. Det är bäst det, annars klipper jag av ögonfransarna på honom. Med en vaselinburk.


Öl.


Mega Man. Haha, jag gillar pipljudet som uppkommer när man hoppar.


RSS 2.0