Sliten och glad

Hejsan. Motorveckan är äntligen över! Fan vad hårt man har kört alltså, jag tror att det kommer att ta ett tag för mig att nå någon slags återhämtning. Lika så känner jag för systembolaget som har sålt slut på all sin öl, ica som har slut på coca-cola och alla andra människor som har kört slut på all sin energi. Men de flesta av oss har något gemensamt: vi har fått ut något bra av slutkörningen!
.     Jag skulle vilja summera veckan på något vis. Typ räkna upp allting jag har gjort, men det går fan inte. För det första så minns jag inte allt jag har gjort och för det andra så orkar jag inte sätta igång min hjärna på det viset. Jag vet fan inte ens vad jag skrver nu. Helt crazy-död.
.     Dock skulle jag kunna lägga upp lite bilder från veckan. Lite blandat folk, lite smått och gott. Men just ja! Jonas har varit min kamrat hela veckan och han är den som har fått allting att gå ihop. Vi har peppat varandra hela tiden. För visst är det så, att ibland behöver man lite pepp för att orka festa? Jajjemän!
.
You know what... Jag orkar inte lägga upp några bilder. MEN! Jag kan säga att jag har köpt en bil, och det känns bra! Äntligen kan man frakta kontran i något. Här har ni monstret:
.
-
.
Barnridning på djurparken också.

White Russians and Crazy Rhythms

Tjenäääh! Idag är torsdagen då jag och Jonas sitter på min altan i den ljumma varma sommarfisen. Staropramen smakar gott och det gör även southern comfort. Vi laddar för en kväll som förhoppningsvis kommer innehålla en hel del fina människor som kommer hit och förgyller midnattsolen med sina sköna, vackra själar. Fan vad jag babblar. 
.    Igår var vi i alla fall ute och röjde. Jag, Jonas, Charlie och Erik. Fast Erik drack inte, så han får inte vara med på bilder. Här kommer några pics!
.
Vi väckte Charlie klockan 16 och han var trött!
.
.
.
.
White Russian!
.
.
.
.
.

Rusty Flatheads

Tjaba, det har kommit fram en video från då jag spelar med Rusty Flatheads. Enjoy!
.
.
Nu taggar vi torsdagkväll, vi siktar på röj och skojsigheter!

Motorveckan has begunst

Tjenäääh! Jag sitter som en ostkroke och mår skit. Tur att man har ett glas coca-cola som till viss mån gör saker lite mindre unbearable. Jag är bakis. Igårkväll var jag med Jonas, Charlie och Erik ute på norräng. Vi drack bärs, lyssnade på jazz fusion och jammade även en del jazz. Det var fan najs.
.    Idag ska vi nog köra igen, fast kanske lite lugnare. Eller? Vette fan, hottan har ju öppet! Vi ser ju. Jag ska då försöka dokumentera någorlunda i alla fall. Ta lite kort, filma lite. Vi ses i alla fall perhaps på hawaii-udden idag. Då ska skotrar köras på vatten! Wow!
.   Aja, cya laterzzzz
.
Men vänta, jag hittade en bild från igår. Detta var medan solen fortfarande stod på vår vackra norrländska himmel.
.

Ja hadd kul igår

Smiiil!


Fängslad av Adak

Ja, jag köpte kepsen för 25 kr. Kände mig lite tvungen.
.

Äeeh

Du vet Samsung? Usch, smutsiga äckeltelefoner. Du vet att de har en slags signal som spelas varannan minut om man har ett oläst sms, va? Om du inte visste det, nu vet du.
Frågan är bara vad som är värst. Att ligga vaken hela natten pga rethosta eller att en dement förälder har sin samsung med olästa sms gömd någonstans i huset?
.    Jag tror nog att jag väljer samsung i den här frågan. Fy fan. Jag har dock aldrig känt av det här problemet, men jag kan tänka mig hur hemskt det skulle vara ifall det skedde. Numera har jag bara rethosta. Hur jobbigt som helst. Sov ingenting i natt. När jag nyligen steg upp och började äta lite frukost och läste tidningen, vet du vad som hände? En samsung ligger någonstans i vardagsrummet och tjuter. Jag blir vansinnig. Jag springer in i vardagsrummet, letar åt telefonen och stänger av den. Där fick den vad den förtjänade.. Egentligen skulle den ha tryckts upp i röven på sin ägare pga dåligt ansvarstagande.
.
.
.
Jaja, nu känner jag att jag har rantat klart för dagen. I dag är trots allt en bra dag. Solen skiner, jag har Jethro Tull i högtalarna och jag mår förhållandevis bra. Det enda som skulle kunna göra en positiv skillnad vore om jag skulle ta en dusch. Vilket jag ska. Snart.
.    Sen blir det ett bankärende, fika på indo med Vanessa och sen bär det iväg med Rusty Flatheads mot Adak. Vi ska åka 1950 års Cadillac så det känns som att det kan bli en lyckad resa. Aja, puss osv. Önska mig lycka till idag, det kan jag behöva.
.
Rusty Flatheads och jag.


Black Velvet

Inför helgen som var (det var då ett jävla tjat) så kände jag att jag kunde stå för den starkare drickan för en gångs skull. Medan pappa gick och plockade öl inne på systembolaget i Storuman så gick jag omkring och letade efter en passande whisky. När jag blickade runt på namnetiketterna upptäckte jag plötsligt namnet Black Velvet. Genast fick jag gamla minnen från när jag var uppe i fjälls för ett flertal år sedan. Jag och min dåvarande girlfriend var uppe med morsan och farsan och vi bestämde oss för att övernatta i min morbrors koja som ligger vid en medelstor tjärn ca 4-5 kilometer upp på fjället. Det var såklart en bra idé eftersom det är hur fint som helst där. Det var bara jag och hon dessutom.
.     När vi kom dit fanns allt som vi behövde; sängar, bord, stolar, kortspel. Det finns dessutom en liten köksvrå som är riktigt fräsch för att bara vara mitt ute i skogen. Det skriker bara rostfritt!!!!! överallt. Vi började i alla fall att kolla runt i några lådor som fanns inbyggda under köksvrån. Där fanns det olika köksredskap. Men jag skymtade något som en 16-17-åring gärna vill hitta i en tom stuga: En halv flaska whisky. Vad var det för whisky? Black Velvet såklart. Jag minns att jag smakade på den och jag minns att det smakade underbart. Den är stark, men smakar inte bara sprit, som alla andra jävla blended man köper. Nej, den hade en mjuk eftersmak, nästan lite sötaktig.
.    Det var detta minne som fick mig att köpa den här whiskyn i torsdags. När jag senare på kvällen smakade den så var sensationen likvärdig. Hallelujah! Jag kommer nog aldrig att köpa någon annan blended for the rest of my life. Förutom på beställning då!
.
Black Velvet, du är min nu.
.


Still-illillillill

Jag är hemkommen från fjällen och fortfarande sjuk. Fan! Men å andra sidan har ju inte helgen varit särskilt lugn heller. Jag har jobbat med stugan och med auktionen på boksjödagen. Fast det har varit najs. Jobbigt, men najs. Fick faktiskt träffa min kusin och basta litegrann. Har ju tjänat en slant dessutom.
.
Målning! Pappa tycker att det är roligare att titta på och ta kort på mig medan jag jobbar än att verkligen ta tag i en penseljävel själv och sätta igång.
.
Jag fick träffa en gammal NNI-kompis till pappa. Han spelade alt-sax. Han var trevlig. Kommer inte ihåg hans namn.
.
Nu blir det en mikropizza och sedan lite lugn och ro. Känner för att bli frisk. Puss

Return to Boksjön

Hostan börjar försvinna, men jag är fortfarnde täpt i näsan och hjärnan. Likt en zombie kliver jag upp på morgonen och går på toan bara för att snyta mig, dock helt i onödan eftersom inget snor kommer ut ur näsan. Jag är bara täpt. Jag vet inte om du känner igen feelingen, men så är det i alla fall.
.    Idag är dagen jag åker upp till stugan igen, efter ett helt års väntan. Stugan ligger i Boksjön, bara någon mil nedanför Tärnaby, världsmästarbyn wihooo!!!!!! Anja, kom och runka my boat! Eller inte.
Anledningen till att jag inte har varit i stugan på så pass lång tid är att jag har varit i Värmland och något tillfälle att åka upp till norra norrlands inland har varit magert. Men nu är det sommarlov och det vankas Boksjödagen! Det är en liten gathering som vi har på bygdegården varje år för att främja bygdeföreningen. Min far har på senare år börjat ha auktion på tillställningen och det har blivit lite av en succé. Så länge man får dit en massa entusiastiska stugägare/norrmän med fet plånbok så funkar det ju hur bra som helst.
.    Så, vi har Boksjödagen, men vi har även arbete. Ja, arbete. Vi håller för närvarande på och bygger ut vår stuga så att vi ska kunna sova i separata rum. Hittills har jag, mamma och pappa sovit i samma rum. Vardagsrummet. Där inne finns två bäddsoffor som fungerar fint att bädda ut. Men då man ska samla ihop ca 12 pers vid, låt säga påsken, då får inte alla plats i de där två bäddsofforna. Nej, då har alla uteblivande fått sprida ut sig i byn och tigga och be om sovplatser. Men that's about to change! Det som ska göras med utbyggnaden just nu är i alla fall målning. Måla fasad bland mygg och KNORTN är ju bara en höjdare. Cheers!
.
Såhär ser det ut, panoramafönster och hela kittet!
.
.
Btw, jag far fan glad i helgen. Det var en bra helg. Jag hade sverigeflaggor i huvudet.
.

Cough

Min hosta håller mig vaken om nätterna och det är inte bra. Jag vill ju sova precis som alla andra. Jag orkar inte vara rebell och gå min egen väg.. Hostan gör så jävla ont att det känns som att jag ska föda en alien varje gång det sker. I och för sig kan jag bara inbilla mig hur det skulle kännas. Troligtvis skulle det göra jävligt mycket ondare. Men det skiter jag i. Såhär känns det!
.

Ny design

Helvete vad man får jobba när man vill lära sig det här med design. Det är ju typ fysiklektionerna all over again! Men nu har jag gjort lite amatörgrejer bara för att se hur det funkar. OM det funkar. Och det verkar det göra! Du kan dock få uppdatera din webbläsare för att designen ska uppdateras på din dator. Gör det!
.
Eftersom jag har fått sitta och slita håret ur skallen i typ två timmar så tycker jag åtminstone att jag kan få en kram. Eller en bulle. Eller en HOMM3-match med Matte! Oh yes, Heroes 3 it is. PUSS

Prenumerera på min blogg!

Jag märkte nyss att jag finns med på bloglovin'. Sen märkte jag att alla jävla bloggar som någonsin har funnits finns där. Då kändes det inte lika coolt. Men du! Man kan fan prenumerara på bloggar! Det tycker jag är fränt. Jag tycker att du ska prenumerera på min blogg för att göra mig glad. Jag gillar när folk läser min blogg, kanske lägger en lite kommis (kommentar) osv. Jag ska fan fixa lite design på min blogg också, då kanske fler vill läsa den. Nu ser den ju ut som något slags äckelkräk från kosmos yttre rymddiarréer. Den är alltså grön.
.
Aja, vi ska se om detta går: Följ min blogg med Bloglovin

Också blev man sjuk.. sjukt värd!

Goddag. Jag är sjukt sjuk. Jag har lyckats drabbas av någon slags förkylning. Jag hostar, nyser, snorar och känner mig död i hela kroppen. Detta måste vara något som jag har dragit på mig under helgen som för övrigt var hur bra som helst.
Helgen bjöd på öl, mat, fina människor och ja, Vilhelmina i sin helhet skulle jag nog vilja säga. 
Tanken var att jag och Daniel skulle spela på isladan på fredagkväll. Vi såg det som ett slags PR-gig där vi får göra oss hörda och kanske sprida lite tentakler som i framtiden kan ge mer spelningar. På fredag, just efter lunch ringde det en man och frågade om vi ville spela utanför folkets hus på lördag dessutom. Vi tackade ja. Detta var i samband med en bilträff som hade anordnats på plats, på parkeringen utanför folkets hus. Vi fck 1000 spänn för att spela där dessutom! Wiho.
.
I alla fall så spelade vi på fredag och reaktionerna och responsen från publiken var utöver något jag hade kunnat räkna med. Alla tyckte att vi var bra. Jag vet inte vad jag ska säga. Det var awesome. På lördagen när jag och Daniel var ute och gick bland marknadsstånden kom det fram folk till oss och berättade för oss hur bra vi var. 
.
Efter att vi hade spelat utanför folkets hus kom det fram folk som vill att vi ska spela för dem. Först kom det en kille från motorklubben Mosquitos som har sin bas i Hoting. Han ville att vi skulle göra en tvådagars spelning där i slutet av augusti. Awesome tänkte vi. Det tar vi!
Sen var det en kille som vill ha oss på en bröllopsspelning. Jajjeboy, jag gav honom mina kontaktuppgifter (medan Daniel stod och snackade med Mosquitos-killen) och sedan var det bara att skaka hand och få höra: "då hörs vi snart, inom en snar framtid". Man tackar!
.
SEN kom det fram en storvuxen karl som hade tre guldkedjor runt halsen, han hade solglasögon och han rökte cigarill. Vi tänkte bara "vad i fan är det nu då?" Jo, såhär var det. Han kommer från Danmark och har stuga i Saxnäs och han hörde oss spela och han diggade oss som fan. Han undrade ifall vi skulle vara intresserade av att göra en Danmarksturné den kommande sommaren. Han var alltså någon slags manager som har med de större artisterna i Danmark att göra. Vi sade att vi skulle kunna tänka oss att hitta på något. Vi lämnade våra kontaktuppgifter och nu väntar vi bara på att han ska höra av sig. Jag tror att man bör vara försiktig med såna där high shots, men samtidigt blir man så jävla hypad av att höra från så många människor att man är så jävla bra.                    ......               ...         Vi är bra och folk vill ha oss!                  ....            .....

.
.
.

Nu gäller det bara att bli frisk så att man kan lära in en miljard nya låtar. PUSS

Ett litet eftermiddagsinlägg

Hej. Jag väljer att kalla detta för ett eftermiddagsinlägg för att jag tycker att det låter kul. Och kul ska vi väl alla ha det? Ha det kul för fan, dumjävel! För övrigt är jag lite på lyset, som gammelgösta hade sagt. Jag och Daniel har mycket riktigt spelat på isladan ikväll och det var AWESOME!!!! Medhörningen fick en att vilja bosätta sig på scenen. Folket var OK. Men skit samma, jag och Daniel hade kul. Det var huvudsaken. Fuck the rest lixom.
Vad blir det att göra ikväll då? Jao, inte så mycket mer skulle jag tippa. Jag fick just klartecken på att det inte skulle vara någon efterfest ikväll så det blir nog en kopp té (Öl) och sedan sängen. Det tycker jag låter som en fin idé (tanke) i och med att det har varit en lång dag med sol, regn, blod, svett och tårar. I morgon blir det att ta nya tag.
Jag och Daniel fick en spelning utanför folkets hus i morgon. Det blir typ najs, hoppas vi. Det ska vara någon slags bilräff där då och mums, det är precis vad vi vill ha. PUSS på munnen.
.
Very well, tack för ikväll, vi ses i morgon! Hångel.
Jag vet inte, det var nån gammbild från geijer...

Coming to Vilhelmina

Jag är här! Eller där. Jag är i Vilhelmina. Se det hur fan du vill. Daniel välkomnar mig med kaffe och bullar och ett bra väder. Han välkomnar mig även med förkylning. Just det, han är sjuk. Dagen före vi ska spela! Men det gör inget, jag är inte bitter. Det är inte han heller. Innan morgondagen kan han ju knappast hamna i ett sämre tillstånd än han är i just nu så det är bara att hoppas på det bästa.
.
Innan jag åkte till Vilhelmina hade jag några ärenden att ta hand om i Lycksele. Bland annat skulle jag hämta ut lite linsvätska från linsa. Jag hann dit en minut innan de skulle gå på lunch, jeesh. De tar lunch kl 13, wtf.
Ett annat ärende som jag skulle ta hand om var att köpa ett nytt vitt linne eftersom mitt gamla linne nyligen hade gått sönder. Ett vitt linne kan väl knappast vara svårt att få tag på, särskilt under sommartid, right? Well. Först gick jag in på Öhmans. De hade slut på vita linnen. Åhléns? De har knappt några herrkläder, om ens några herrkläder alls? Jag hittade då inget vitt herrlinne där i alla fall. Team Sportia? Nej. Dressmann? Nej. Därefter gav jag upp. Ingen butikjävel hade ett endaste vitt linne. Fan ta er, ni suger. Butikjävlar.
Nu ska jag testa min lycka här i Vilhelmina och se ifall de har några Vita linnen. Det måste de väl ha? Mjao, eller. Eftersom Vilhelmina enligt statistik och rykten och vanligt vett är en likvärdig, om inte till och med större håla än Lycksele så ska man nog inte ha för höga förhoppningar! Nåväl, önska mig lycka till på min jakt. Om jag inte hittar ett linne så har de ju alltid systembolaget som tröst. Man kan ju alltid hoppas i alla fall...
.
Så här ser ett vitt linne ut, Dressmann, Öhmans, Åhléns och Team Sportia. För att göra det enklare för er att se det vita linnet har jag valt att porträttera det på en svart man. Det var smart tänkt av mig.

Dansgalan

Fan, nu var det ett tag sedan jag skrev. Huvvaligen. 
Den huvudsakliga anledningen till att jag inte har skrivit på ett tag är att jag avskyr att skriva på min laptops tangentbord. Det är så jävla dåligt. Var sjunde bokstav blir inte av pga man trycker för löst. Av en ren reflex så har jag börjat ta i som fan när jag skriver, men det gör ju inte att jag skriver bättre. Nu koncentrerar man sig mer på att bokstäverna faktiskt kommer fram än vad själva innehållet blir. Därför ska jag nog köpa ett löst och bekvämt tangentbord som jag kan koppla in i datorn whenever jag känner att jag vill skriva i bloggen, eller chatta med nån stackars människa på facebook. Det här är ju faktiskt en blogg som jag skriver i, det är ingen blogg som jag typ slänger upp en bild och någon kort liten text där det står något i stil med "Kvällen som varade för evigt". Nej! Jag vill faktiskt förmedla något, inte bara något sånt där. För fan! Varför varade kvällen för evigt? Sånt brukar man vilja ha svar på om man läser något som är i stil med det föregående.
.
NÅVÄL! Till helgen är det Dansgala i Vilhelmina och jag ska dit. Dels för att dansa, dels för att ha roligt, dels för att träffa kompisar, dels för att bli dyngrak, men även för att jag och min kompanjon Daniel har fått spelning där! Yeah! Vi ska vara en slags pausunderhållning mellan banden, eller liknande.. Dunno.. Men det blir nog kul! Det lär nog vara en hel del folk där. Vi spelar RockaBilly och det kanske verkar lite korkat, men det är faktiskt riktigt jävla kul att spela och att lyssna på. Särskilt efter några pilsners! Fast å andra sidan är ju allt roligare efter några bärs..
Anyway, kom till Dansgalan och ha kul i helgen, det blir fedt =)
.
Daniel å Jeeg

The new inlägg

Jag får lust att skriva något! Precis som en apa får lust att stoppa fingret i röfvhålet och sedan lukta på det för att därefter ramla av grenen på vilken den satt. Den ramlar av grenen på grund av odören. Ni har alla sett det! Ni vet vad jag snackar om.
Aja, dagen har än så länge rullat på rätt bra. Jag har klippt gräset med hjälp av gräsklipparjäveln. Varför är den en jävel? Den bara är det. Vi brukar kalla magnapullen och hela ekipaget för infarktstarten. Varför? Jo, för att man får dra i snöret ända tills man får en hjärtinfarkt. Efter man har fått infarkten så startar maskinjäveln och då är det ingen vits att åka till lasarettet; man har ju äntligen fått igång gräsklipparjäveln. Klipp för fan!
.
Jag var i alla fall ute på stan idag (haha, stan, jag älskar det) och hämtat ut ett par månadslinser som jag ska få ha och testa ett tag. De linserna jag stoppade på mig visade sig vara lite för långt bak i tiden vad gäller min syn. På senare tid har jag dragit på mig ett brytningsfel. Linserna som jag tog på mig har styrkan jag behöver, men de är neutrala när det handlar om brytningsfel. Jag fick därför en redig gratisfylla där vid halv fem-tiden. Den håller fortfarande i sig och kommer att fortsätta under kvällen. Ikväll bli det nämligen öldrickning! Dock på ett någorlunda sofistikerat sätt. Eller? Jag ska åka till the parkmans ute på Norrmalm och umgås. Där väntar Mikael, Isak och Daniel på mig. Fan vad najs att Daniel kommer till Lycksele och hälsar på.
.
I morgon ska min far ha en auktion på järnvägsstationen. Han ska bli av med grejer och förhoppningsvis tjäna pengar på det också. På auktionen ska jag jobba. Tydligen. Eller, jag hade faktiskt lovat att jag skulle jobba där. Det är väl inget fel med det, förutom att i helgen är det Wheels i Umeå och jag hade hemskt gärna åkt dit på förmiddagen för att ta del av utställningen som sker där. Jag var där i fjol med Peter och Dolores. Dolores är en Opel Rekord från 1965, eller 1964, minns inte.. Hur som helst, i år har han en 1959 Opel Rekord som heter Dolores II som är hur fin som helst och den hade jag hemskt gärna åkt dit med honom i. Men ack, jag ska jobba. Nåväl, jag hoppas att jag får åka med honom i den på kvällen i stället. Då är det cruising i Umeå stad! Wihoo!
Dessutom ska jag hälsa på Jonas med saxen och attityden. Vi ska fan i mig grilla och dricka bärs. Wihoo!
.
Jag och Dolores
.

Snart är det fredag!

I början av varje vecka brukar man lite på skoj säga: snart är det fredag! Detta gör man för att höja stämningen lite och för att få tankarna att kretsa lite närmare något bra; fredag och helg. Personligen tycker jag inte att helgen har börjat förrän någon gång på fredagseftermiddagen, då man har slutat jobbet. Och det stämmer ju visserligen. Men idag är jag ledig hela dagen! Fan vad skönt det känns. Jag startar dagen med att veva igång en gammal Creedence-blues: Creedence Clearwater Revival – Get Down Woman
.
Vad ska man göra sen då? Troligtvis blir det att trycka in mp3'n i öronen och klippa gräsmattan. Sen öva lite bassers. Sen hämta ut linser. SEN KOMMER DANIEL IKVÄLL. Då kanske det blir lite rockabilly, vem vet!
Jag uppdaterar lite senare, nu måste jag gå och skita tamefan. Sprängs typ snart. And now you know.
.

RSS 2.0