Lite NES

Okej, jag tänkte lägga upp lite bilder från torsdags då jag, Maestarn och Ekiz  spelade Nintendo och drack lite öl. Väldigt luddiga bilder, men det skiter jag i.

Först var det SuperMario 3. Skitkul! Ända tills det frös..MEGA MAN!!!!!!!!
 


Hitlers monstertank

För länge sedan läste jag i ett nummer av Bonniers Världens Historia om en jättelik pansarvagn som Hitler hade drömmar om att skapa. Det var fascinerande att läsa om hur han "tänkte" och spekulerade kring hur en maskin på 1.500 ton skulle förinta hela nationer med sin gigantiska fetingkanon. Det roligaste av allt är att se helvetesmaskinen på en bild där den jämförs storleksmässigt med människor och även de mindre modellerna han ville göra. Maskinen som står längst till vänster var en Sovjetisk stridsvagn som skapades för att användas i bruk, till skillnad från Ratte och Monster. Maus som står näst längst till vänster var en prototyp som skapades i två exemplar, men den var för tung, stor och klumpig för att kunna ta sig fram genom träskmarker och annan våt terräng. Den sjönk bara helt enkelt och därför gav de upp det projektet.
   Jag har länge letat runt i huset efter just den där artikeln, men har aldrig lyckats hitta den. Jag hittade den på internet istället! Score! Nedan ser du bilden som jag pratar om, den som får en att skratta och fundera på hur fan Hitler ens kunde få idén om megaspektaklet. Jag menar, kolla bara på den!!!

Jag föreslår att du klickar på bilden för att göra den större.Jag och Johannes började en gång prata om Monstertanken och vi kom på hur det skulle bli ifall den hade skapats. Du förstår, eftersom jorden inte räknat med att något så stort som detta skulle skapas kunde den aldrig förbereda sig för tyngden. När den sista bulten blivit ditskruvad skulle jorden förflyttats genom rymden några meter just pga detta problem som den aldrig hade räknat med. Oh, btw, jorden planerar och tänker precis som vi människor. Inte människor som Hitler dock...


Porr och film

Jag älskar när man tittar på porrfilm och man upptäcker att någon av skådespelerskorna är lik någon man känner in real life. Man mår alltid lika bra då! Så om jag är extra trevlig mot någon tjej har jag troligtvis haft våta drömmar om henne. Keep that in mind.

Anyway! Apropå film håller jag på och ser de originella japanska Godzillafilmerna från 50, 60, 70, 80, 90 och 20-talet. Det är bra skit! Man bör se dem om man vill få i sig en dos nostalgi. Det är alltid lika bra att kunna något om gamla b-skräckisar ifall ett sådant samtalsämne skulle komma upp när man t.ex. sitter och fikar med kompisar eller om man ska försöka imponera på någon man tycker om.  Så om du kan få tag på de filmerna, give them a watch! Den bästa tycker jag är den första från 1954.

GIIIIIIIIIIIYYYYYYYYYYYYYYYYAAAAAAAAARRRGGGGGGHHHHHHSHSHSGSHCSHCHSCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Typ så låter Godzilla.

Bild från Godzilla vs. King Kong. 
    
En sak som man ofta slås av i filmen på bilden är hur King Kong skiftar i storlek hela tiden. När man först ser honom slåss han mot en gigantisk bläckfisk som höll på att sluka ett hus med en kvinna och ett barn inuti. Bläckfisken är alltså gigantisk. När Kong tar upp den är den lika stor som hans huvud. Kong är alltså megafetingstor. När man kollar på den originella King Kongfilmen kan han hålla en kvinna i ena handen, det är allt. Men i den här filmen kan han hålla stryptag om en jättebläckfisk som är stor som 5 hyddor. .... Äsch, jag orkar inte analysera filmens bildeffekter, för det ska man inte heller. Man ska bara titta lättsamt på den här, och alla andra filmer i genren och bara njuta av nostalgin. Det tycker då jag!

Skidtur!

Idag är jag uppe med solen för att ta en skidtur ut till Solsidan, hos Denise och Peter, där jag ska gräva en grop i vilken jag kommer att njuta av solen som en palm i öknen. Fatta vad najs. Först måste jag bara valla skidorna som just nu är livsfarliga att åka på. Det går inte att stå still på dem helt enkelt, man flüger som en vante genom de frusna lingonrisen i skogen!
  Hittade ett klipp som fick mig att le så här på morgonen dessutom :) Humorn var så jävla mycket bättre förr.Just ja, ett meddelande till NELL! Var inne på msn nån jävla gång?!!!?

I made myself laugh

Jag skulle nyss göra mig en smörgås till lunchen, jag tänkte att det kunde vara gott. När jag skulle ta ut smörpaketet ur kylen var det så lite smör i det att det blev lätt och därför blev det svårt att hålla i det när man trodde att det skulle vara tyngre. Paketet flög omkring i mina händer och när jag slutligen fick tag i det och ställde det på borde sade jag för mig själv: "Helvete, jag hatar när de är så lätta". När jag sedan tittade på paketet märkte jag att det var just ett paket "Lätta". Då skrattade jag. Ha-ha-ha.                 hahaHar du bestämt dig för att inte bli fet?

Han är din pappas bästa vän!

Jag hade grymt kul på MB igår. Alla tre banden var bra, särsklit Farfars Fågel. Alkoholen som jag förtärde i natt fick mig dessutom att drömma om Farfars Fågel under min sömn. Jag festade bokstavligen vidare i mina drömmar, seriously.
Ikväll blir det nya tag med festis ute på campingen! Funderar på att ta med mig gitarren, fast jag vet inte vad det skulle vara bra för egentligen. Jag kommer troligtvis vara för full för att kunna spela Gäddan Gösta och dessutom vill jag inte riskera att nån fyllkäring har sönder gitarrjäveln. Well, vi får väl se. Först blir det marknaN och typ, öl?

Btw, Magnus fågelmask påminner lite om Upside down chicken mask från Plumbers Don't Wear Ties-videon av AVGN, visst?!


Här kan du se videon om du så önskar! Skitkul stuff. http://screwattack.com/videos/AVGN-Plumbers-Dont-Wear-Ties-1

Källarboard

Jag har åkt skateboard ikväll. Nere i min källare. Det fanns inte mycket plats att åka på, men jag försökte vara glad ändå. Kollade om jag fortfarande kunde sätta en ollie, och det kunde jag! Yay.
Jag tror fan att jag ska bryta mig in i en gympasal och bara åka sönder... Eller så frågar jag om det finns nån fler som vill åka så kanske vi kan fixa tillstånd till att åka. Yeah yeah.

Rolih

Idag har jag varit med Mathias. Vi började med att ta en fika på indo medan jag tinade upp bilen i domusgaraget, den såg ut som en rullande isbjörn med kalla tänder. Sen drack vi Soda Stream samtidigt som vi såg Saw VI hos Matte och den var väldigt slashig. Efter filmen kände jag att jag att jag behövde vila min påfrestade mage och när jag låg där i hans säng hittade jag först gamla skolfotokataloger från högstadiet, vilka var roliga att titta titta igenom, men sen hittade jag en skolkatalog från Tannbergsskolan från 1982 - 1983 och det var verkligen något upplyftande att se. På den tiden fanns det inget jävla photo shop där man kunde sätta kläder på halvnakna freaks som jag själv, nej nej. I den där skolkatalogen var det brudar (80-talsbrudar!!) i bikini och tjejiga frisyrer! Damn.
 Det roligaste var dock smeknamnen som de fick ha. Det kunde vara Jörgen "dräparn" Jonsson till August "kan inte hitta pennan" Svenson. Det roligaste smeknamnet var Kattiz "först fråg ja då va han het" Lindström
                                  
                                                 Can you believe that? I lol'd.

BTW, särskrivning i mitt föregående inlägg? personlighets test

Om ni ursäktar, jag måste gå och ge mig själv stryk.
Kom hit Philip, nu jävlar!!!
f-f-förlåt mig, jag ska aldrig göra om det!
HÅLL KÄFTEN OCH KOM HIT!!!

RSS 2.0