Nya skolan innebär...

..att jag älskar livet.                                                                                               Godnatt


Dagens WTF

Hej på dig som läser. Jag är för närvarande uppe i Boksjön och tar det lugnt. Jag har främst åkt upp hit för att uppträda med mina släktingar ute på udden i Tärnaby i samband med rockfestivalen. Jag sover hos min kusin som heter Johan och det har aldrig varit några problem med det. Tills i natt. 
   Igårkväll var jag i Tärnaby och repade lite inför dagens gig. Det gick bra. Efter repet träffade jag Josefin och hennes kille och tog några öl på Bed and Breakfast som har en liten bar på övervåningen. Skitmysigt.
När jag kom tillbaka till Boksjön var klockan ungefär 24. Jag var astrött så jag borstade bara tänderna snabbt och hoppade i säng. Kl 4 på morgonen vaknar jag av att en myggjävel svävar runt mitt öra och försöker hitta något ställe att suga av mig på. Jag försöker vifta bort myggan ett antal gånger och till slut funkar det. Jag lägger mig på sidan med kroppen in mot väggen och lägger handen på ett avslappnat sätt på kanten av sängen. Då känner jag något mjukt och luddigt. Genast reagerar jag och sätter mig upp i sängen för att se vad det är. Eftersom det är så pass mörkt ser jag väldigt dåligt, så jag tar på mig mina glasögon och tänder lyset. Då ser jag vad det är. Det är en mus. En stor sådan.
   Musen såg nästan platt ut när den låg där på sin rygg. Musen verkade död så jag tog lite papper och lyfte bort den och lade den på golvet. Efter en liten stund av WTF-ande gick jag ner till köket och berättade för min kusin om vad som hade hänt. Ja, han var vaken kl 4 på natten. Han följde med upp till sovrummet och kom fram till slutsatsen att det måste ha varit en av deras hundar som hade tagit in musen i huset. Men varför hade de lagt musen i min säng? Det kommer jag troligtvis aldrig få veta. But still, WTF


Sommarplågan (1992-2010)

Tja. Efter en arbetsdag med jävulskap sitter jag nu nyduschad framför datorn och lyssnar på P3s playlist "Sommarplågan (1992-2010) " som de har pratat om på radion ett tag nu. Det finns sjukt många hits man känner igen från the early days. Du kan också lyssna på dem: Sommarplågan (1992-2010)

Dr Bombay finns med i den här listan. Calcutta. Skitbra. Det är dock en sak som får mig att reagera: Omslaget 

Detta måste vara det sämsta skivomslag någonsin i musikhistorien. Det är verkligen asfult, hahahaha


Burj Dubai vs HL2 Citadel

Ikväll sitter jag och spelar lite HL2 medan jag väntar på att få dra till Sandra för att umgås och snacka skit. Jag började om spelet för att jag kände att det skulle vara kul att varva det ännu en gång. Det var väl ungefär 2 år sedan man spelade det sist. En liten bit in i spelet får man kofoten och man får komma ut ur alla byggnader som man har varit och sprungit omkring i. Då får jag se ett citadell som är placerat mitt i staden. Det är den byggnaden man hamnar i i slutet av spelet. Då sprängs allt.
   Hur som helst så kom jag direkt att tänka på Burj Dubai. Du vet, det där fetinghöga huset i Dubai. Det är väl inte färdigbyggt ännu, men när det är det så kommer det att vara den högsta byggnaden i världen. Har jag hört.


Ingen Urkult führer mich

I fjol följde jag md Isak och Mikael och alla de andra till Urkultsfestivalen vid Nämforsen. Det är en skum festival där det inte finns några världskända artister som Ray Charles eller Michael Jackson. Urkult brukar snarare gästas av artister som spelar världsmusik. Det kan vara allt från reggae till mysig musik på nyckelharpa. Man bor i tält eller husvagn på campingen runtom festivalområdet. 
    Det är aldrig bråk eller gräl på festivalen, det är bara härligt. Man har bara roligt med varandra.  Jag hade grymt roligt i fjol och efter festivalen började jag genast längta tills nästa år. Detta år.
    Dessvärre måste jag vara med och hjälpa till på en auktion som min far ska föra. Auktionen ska vara på en lördag. Denna lördag. Urkult börjar nu på torsdag och slutar på söndag. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra, men jag tror att jag stannar hemma tills lördag, sen får vi se hur det blir. Det känns inte värt att åka dit på torsdag och hem på lördag. Man vill ju vara där alla dagar. Då kommer förstås alternativet att åka fram och tillbaka under lördagen med buss eller något liknande färdmedel, men hur kul känns det att måsta passa tider när man är på festival egentligen? Det suger. Jag vill vara mysfull och driva omkring som en vålnad med ett leende på mina läppar.


Just ja, jag tänker ta jobbet på lördag för att jag behöver pengarna. Varför annars.. Jag är ingen rik unge. Jag har inte rika föräldrar. Det var dock en som trodde att jag var en rik snorunge i lördags när jag körde camaron. Jag och Kalle, han som äger bilen, hade parkerat utanför statoil för att ta en hamburgare kring 3 på natten. När vi var på väg därifrån stod det en röd 740 till vänster om oss på parkeringen. I passagerarsätet satt det en fet kille i 30-årsåldern och pratade i telefon.
   När jag startade bilen gav jag den extra gas bara för att försäkra mig om att den skulle starta. Eftersom detta är en muskelbil med mycket ljud levde det alltså ganska mycket om när jag startade den. Jag gasade också lite extra för att imponera på Kalles kompis som han hade suttit och pratat med lite tidigare.
   Killen som satt i volvon vände sig genast mot mig och började tjafsa. Han sade något i stil med detta:
"Ja, jag ser att du har en dyr bil. Har du fått den av din pappa? Det kan ju knappast vara din egen. Du ser ju ut som en..."
  Jag avbröt honom genom att gasa ännu mer. Fortsatte att hojta saker till mig. Jag gasade ännu mer och skapade ljuv v8-musik och jag bara log mot honom. Jag sade att han hade en ölmage och att han var fet också, men det hör inte till saken. Jag är inte rik och jag är inte bortskämd. Jag har bara bra kontakter. osv

Camaro

Här är bilden som summerar motorveckan. (har inte stulit den från vk)
RSS 2.0