Midsommarhelgen

Alltså. Jag måste få berätta en sak. Och det är väl inget som kan hindra mig heller. Det är ju min blogg vad fan... Det jag vill berätta om är midsommarhelgen. Den var fan helt ok! På midsommarafton käkade vi sill, sjöng lite musik med våra munnar, byggde en midsommarstång och hade jävligt trevligt. Helt ok!
På midsommardagen var jag bakis som ett troll. Ett gammalt ruttet troll som inte har fått sin dagliga ranson av småbarn. Efter ungefär en timmes bakis-varande ringde Charlie till mig och hörde ifall jag ville följa med ut till Skovlan. Det är en stuga som ligger invid en sjö, bara en mil utanför Lycksele. Det skulle drickas öl, grillas, fiskas och bastas. Jag tackade tveklöst ja till den makalösa förfrågan som jag verkligen inte hade räknat med att få på ett bra tag. Kanske för att jag var bakis och ville dö. Vem vet. Jag följde i alla fall med ut dit och där fanns en lagom skara med astrevligt folk som välkomnade mig med varma ord och fina, hjärtvärmande kramar. Mums säger jag bara!
.
Nu lägger jag upp några bilder och sen tror jag inte att jag ska göra så jävla mycket mer. Jag börjar nämligen jobba i morgon igen. Ska stiga upp och vara på industriområdet kl 7. Fuck.. yeah!!! Det kommer dock att bli en rätt krävande vecka. Jag och Göte ska köra en till synes fetlång sträcka. Vi ska bland annat ner till Örebro och Uppsala och skogarna däromkring. Det känns som att det kan bli någorlunda smärtfritt om man ska gå efter väderleksrapporterna. Det blir sol. Bilder. Nu. Tack. Puss. Grodyngel som gillar grillkorv.
.
.
Btw! Det finns ett otroligt snuskigt videoklipp på Charlie när han visar hur man gör "pingvinen". Det kanske kommer upp senare någon gång. Hihi

Torsdagskvällen

Vi började lite smått på min veranda igår! Solen sken och jag tänkte att det knappast kunde bli bättre. Det kunde det inte heller.Jag testade först att byta till stålsträngar, men det skorrade så hemskt när jag spelade så jag bytte kort där efter tillbaka till mina gamla goda kondomsträngar. Fan vad najs!
...Ölen har då tagits fram för kylning och Mathias är på g. Snart åker sillen och laxen fram. Det ska du ha jävligt klart för dig.

Midsommar!!! Snart i alla fall

Det är soligt väder fastän alla jävla väderluder på tvn har sagt att det ska regna och vara pissdåligt väder. Fan vad glad jag blir! Ludrena har fel och jag kan gå ut i solen för att jobba på min solbränna. Score! Men inte riktigt än. Först måste jag surfa sönder på vårt internet som numera fungerar hur jävla bra som helst! Jag installerade nämligen ett helt nytt modem här i huset för bara typ 20 minuter sedan. Modemet har en inbyggd router i sig också, så man kan säga att det är en sån där "all inclusive". Fan vad glad jag är! Nu kan jag facebooka sönder i tusen år! Men ack, det är bra väder. Fast det var ju en bra grej.
Nåväl. Jag har köpt nya strängar till min akustiska nylonsträngade gitarr som har varit utan en D-sträng i evigheter. But that's about to change, aaaawwhhhh yeahhhH ;DDDDDDDDDDDd. Fan vad hypad jag känner mig. Det kanske är för att är midsommar i morgon och jag ska få han några av världens finaste människor som gäster här på trollvägen. Vem vet? Gud kanske? Ja. Om han nu fanns!!! heheaheaheheheh
....
Vi ska i alla fall käka sill å pären, lax, ägg, snaps osv till lunch i morgon. Jag ska även försöka fixa lite lekar så att snapsen på något vis sprider sig ut i hela kroppen och inte direkt till hjärnbögen. Tips på någon bra lek?
På kvällen blir det nog att sätt igång grillen. (vi ska grilla) Jag längtar så innerligt efter att få slänga på en massa döda djur på det där heta gas/koluppvärmda gallret som sig bör.
Under hela dagen blir det nog att jamma. Jonas kommer upp från Umeå och han har med sig saxen. Saxofonen alltså. Det blir awesome!!! Han är så jävla bra. Och jag kan ju inte säga att jag är en särskilt värdelös basist heller. Vi kan jamma i evigheter. Men emellanåt måste man ju tänka på att äta också. Och dricka öl! Wihoo!
...  Kom gärna förbi och gör midsommar till ett superskönt ändamål ifall du vill. Vi behöver dig! På Trollvägen 1, Södermalm. Rätt sida av älven
.
.
Såhär hypad blir jag. Tur att min mamma älskar mig..
.
.

Jag älskar fan att bjuda på mig själv

Skolavslutning

Fan vad jag grät idag när alla mina bruna vänner lämnade mig. Det var inte bara bruna vänner som lämnade mig heller, det var även vita människor i den folkskaran. Jag måste ha gråtit så mycket att jag inte kommer behöva gråta mer på ett braaaaaa tag hädanefter. Tänk om man bajsade ur tårkanalerna? Då skulle det heta tåranalerna.
.     I morgon åker jag hem till Lycksele. Fyfan vad!!!! blandat det känns. Man vill ju som hem och jobba, man man vill samtidigt inte lämna detta place som har varit ens hem de senaste 9 månaderna. Jag kommer att sakna att duscha bort kangelbära i bruneduschen... När jag kommer hem på kvällen så blir det nog lite jazzjam med min kompiz jonaz zandztröm. Han är bara för frän..
.      På måndag börjar jag jobba på arbetsvagnar. Jag och en man som heter Göte ska ut på turné! Typ. Vi ska ut och serva arbetsvagnar i de norrländska skogarna. Vi ska vara borta en hel vecka och livnära oss på bär och snus. Det är tuft och manligt. ELLER!!! Det kommer dock kännas avsevärt mycket bättre när man får lönen i vilken traktamente ingår. Fack yeeääh!
.
Nästa år blir det förresten jazz här på skolan! Blev antagen som jazzbasist igår. Helt random. De tyckte dock att jag skulle passa bra in. Det tror jag också själv om jag ska vara helt ärlig. Jag kommer att passa bättre in där än en fullvuxen peniskuk passar i ett eluttag.

Hej, jag är i Lycksele

Ja, jag är i Lycksele. Jag är stand in basist för rusty flatheads som ska spela på bjurholms värdshus i morgon. De ska vara förband för the boppers som tycks vara ganska stora i sverige. De var då åtminstone det under 80-talet har jag för mig. De flesta som är över 40 verkar då åtminstone kunna relatera till dem på något vis...
Jag fick i alla fall öva lite med flatheads idag för att de skulle se ifall jag dög till något. Tydligen gjorde jag det också! Det är riktigt kul att jamma med de grabbarna, det blir ett jävla ös! Det är fan kul att känna sig behövd och uppskattad emellanåt aswell. Jag är glad att jag åkte hem. Hej

RSS 2.0